Kukla festivali 13 Mayıs’a kadar sürecek

Dünyanın en seçkin kuklalarını İstanbul’da buluşturan Uluslararası İstanbul Kukla Festivali, İstanbul’un en önemli simgelerinden Şehir Hatları işbirliği ile Peru’dan A la Carte adlı kukla gösterisini Beşiktaş-Kadıköy vapuru yolcularıyla buluşturmaya hazır

Bu yıl 15.incisi gerçekleşen Uluslararası İstanbul Kukla festivali 13 ülkeden 26 grubu ağırlıyor. 3 Mayıs’ta başlayan festival 13 Mayıs’a kadar sürecek. Denizin yanı sıra karada da devam eden festival İstanbul’un seçkin salonlarında seyircileri büyülemeye devam edecek.

7 Mayıs’ta Beşiktaş-Kadıköy Şehir Hatları vapurunun 17:45 seferi yolcularını bir sürpriz bekliyor. Peru’dan Jose Navorro, A la Carte adlı kukla gösterisiyle Şehir Hatları yolcularını şaşırtmaya hazırlanıyor.

Her yaş grubuna hitap eden gösteride, Peru’nun yerel motifleriyle süslü, zaman zaman ipli kukla, zaman zaman da kuklacının kendisinin kukla olduğu süprizlerle dolu varyete tarzında bir kukla çalışmasını sergilenecek.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Ege Denizi'nde Kuvvetli Fırtına Uyarısı
Çanakkale’de 29 Kaçak Göçmen Yakalandı
Mavi Ekonomi Davos Gündeminde: Türk Girişimi NESEA’dan Denizlere Restoratif Dokunuş
Bodrum-Kaş Arasında Denizlerde Fırtına Uyarısı
Denizli’nin Ocak Ayı İhracatı 370 Milyon Dolar Oldu