Toplu taşıma yüzde 50 indirimli

30-31 Ağustos ve 1 Eylül günlerinde kutlanacak Ramazan bayramında İstanbul'daki toplu ulaşım araçları yüzde 50 indirimli olacak.

30-31 Ağustos ve 1 Eylül günlerinde kutlanacak Ramazan bayramında İstanbul'daki toplu ulaşım araçları yüzde 50 indirimli olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugünkü oturumunda AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Ergün Turan ile CHP Meclis Grup Başkanvekili Fahrettin Kayhan tarafından yazılı bir önerge verilerek, Ramazan bayramı süresince İstanbulluların toplu taşıma araçlarından indirimli yararlanması teklif edildi.

Görüşülen önerge, oy birliğiyle kabul edildi. Bu kapsamda 30-31 Ağustos ve 1 Eylül günlerinde kutlanacak Ramazan bayramında İstanbul'daki toplu ulaşım araçları yüzde 50 indirimli olacak.

Alınan karara göre, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve İstanbul Otobüs AŞ'ye ait otobüsler ile metrobüs araçları, Şehir Hatları AŞ'ye ait şehir hatları vapurları ve Ulaşım AŞ'ye ait tramvay, hafif metro, metro ve füniküler, İstanbullulara Ramazan Bayramı boyunca 3 gün süreyle yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

İETT, Otobüs AŞ ve Ulaşım AŞ'nin akaryakıt giderleri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

GÜNCEL Haberleri

Costa Cruises, 2027 Yaz Sezonunda İstanbul Kalkışlı Ege Turlarını Artırdı
Dron saldırısına uğrayan AK ANA, İstanbul Boğazı’ndan geçti
Mersin'de Yasa Dışı Balık Avcılığına Karşı Denetimler Sürüyor
Bosphorus Boat Show’da Yeni Hedef Uluslararası Büyüme
Rusya'dan Karadeniz'de 4 Gemiye Saldırı