Türk Loydu KGEM'i ziyaret etti

Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Türk Loydu Yönetim Kurulu üyeleri Erhan Tunçay ve Süleyman Genç’in de hazır bulunduğu görüşmede, denizcilik alanında yapılan faaliyetler ve yaşanan gelişmeler değerlendirilerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Kıyı Emniyet Genel Müdürü Salih Orakcı, Türk Loydu klaslı gemilerimizle ilgili bilgi vererek iki kuruluş arasındaki işbirliğinin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi.

Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tamer Yılmaz, görüşme sonrası ziyaret anısına Kıyı Emniyet Genel Müdürü Salih Orakcı’ya bir plaket takdim etti.

GÜNCEL Haberleri

Ege Denizi'nde Kuvvetli Fırtına Uyarısı
Çanakkale’de 29 Kaçak Göçmen Yakalandı
Mavi Ekonomi Davos Gündeminde: Türk Girişimi NESEA’dan Denizlere Restoratif Dokunuş
Bodrum-Kaş Arasında Denizlerde Fırtına Uyarısı
Denizli’nin Ocak Ayı İhracatı 370 Milyon Dolar Oldu