Türkiye, Malezya'daki savunma fuarına katılacak

Türkiye Malezya Savunma ve Ulaştırma Bakanlıklarınca ortak düzenlenen Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı’na katılacak. Malezya'da 26-30 Mart'ta düzenlenecek Langkawi Uluslararası Deniz ve Hava Fuarı 2019'a, 31 ülke katılacak

Malezya'da 26-30 Mart'ta düzenlenecek Langkawi Uluslararası Deniz ve Hava Fuarı 2019'a, 31 ülke katılacak

Malezya Savunma Bakanı Muhammed Sabu, yaptığı açıklamada, 26-30 Mart'ta Malezya'nın Langkawi adasında düzenlenecek fuara, başta Türkiye olmak üzere aralarında Çin, İngiltere, ABD, Fransa, Almanya, Ukrayna, Rusya ve Avustralya'nın da bulunduğu 31 ülkenin katılacağını ve katılımcı ülke sayılarının artmasını beklediklerini belirtti.

EN BÜYÜK YER TÜRKİYE'NİN

Türkiye'nin katılımının önemine dikkati çeken Bakan Muhammed, "Fuarda katılımcılardan toplam 12 ülke, kendi fuar çadırlarını kuracak. Savunma sanayisiyle bilinen Türkiye, 730 metrekarelik alanla en büyük fuar çadırına sahip olacak." ifadesini kullandı.

'TÜRKİYE, DÜNYADA İLK 10 SAVUNMA ÜRETİCİSİNDEN BİRİ'

Muhammed, fuarın içeriğinin yüzde 60 savunma sanayi, yüzde 40 ticaretle alakalı olacağını, toplam 354 savunma ve ticaret şirketinin fuara katılım sağlayacağını vurguladı.

Vira Haber

SAVUNMA SANAYİ Haberleri

Portekiz Denizde İkmal ve Lojistik Destek Gemilerinin Sac Kesimi Yapıldı
Atatürk’ün Gemisi SAVARONA’ya STM Dokunuşu
Milli Kamikaze KarguFPV, Zırh Delici Harp Başlığı ile Hedefi Vurdu
TF-2000 Hava Savunma Harbi Muhribi Yerli ve Milli Özel Sistemlerle Donatılacak
FPV Drone Tehditlerine Karşı Yüksek Teknoloji Çözüm