Türkiye'de ilk kez hayata geçti

Seabird Havayolları, Türkiye’nin Ege ve Akdeniz kıyılarındaki önemli seyahat merkezlerine eşsiz bir uçuş keyfi sunacak olan 19 kişilik deniz uçakları ile hizmet vermek üzere uçuşa hazır.

14 Şubat 2012’de T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden almış olduğu izin ile deniz - kara entegre havayolu taşımacılığını Türkiye'de ilk kez hayata geçirecek olan Seabird Havayolları, bilet satışlarına 28 Mayıs tarihinde başladı.

Bilet satışları www.flyseabird.com adresi üzerinden ve 7/24 hizmet veren (0 212 310 23 30) numaralı Seabird Uçuş Hattı’ndan yapılabiliyor.

28 Haziran’da planlı uçuşlarına başlayacak olan Seabird Havayolları, haftanın her günü İstanbul-Alaçatı-İstanbul; haftanın 4 günü İstanbul-Bozcaada-İstanbul karşılıklı seferlerini yapacak. Havayolu, uçuşlarına 15 Temmuz’dan itibaren Alaçatı-Bodrum-Alaçatı karşılıklı seferlerini de dahil edecek.
 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Çanakkale’de 29 Kaçak Göçmen Yakalandı
Mavi Ekonomi Davos Gündeminde: Türk Girişimi NESEA’dan Denizlere Restoratif Dokunuş
Bodrum-Kaş Arasında Denizlerde Fırtına Uyarısı
Denizli’nin Ocak Ayı İhracatı 370 Milyon Dolar Oldu
Bodrum’da Akdeniz Foku İlgi Odağı Oldu