1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DDD’den Kadıköy Belediye Başkanına ziyaret
DDD’den Kadıköy Belediye Başkanına ziyaret

DDD’den Kadıköy Belediye Başkanına ziyaret

Denizciler Dayanışma Derneği (DDD) ve onun kuruluşu olan Denizde Arama Kurtarma (DAK/SAR) yönetimi Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

A+A-

Denizciler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan A. Serdar Argıç, DAK/SAR’dan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kaya ve Denetleme Kurulu Üyesi Sacit Akdemir Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

ddd1.jpg

Kadıköy Belediye Başkanı’na son dönemde yaptıkları çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aktaran DDD yönetimi, özellikle DAK/SAR’ın çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Başkan Selami Öztürk’ün DAK/SAR’ın faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Başkan Serdar Argıç, Kadıköy Belediye Başkanı’nın derneğe gereken desteği vereceğini, bunun da kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

ddd4.jpg

Kıyıdan ufka emniyet sloganı ile kurulan DAK/SAR, Denizciler Dayanışma Derneği’nin bir birimi olarak faaliyet göstermektedir. Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir sivil toplum kuruluşu olan DAK/SAR, tamamen gönüllülerden oluşmaktadır ve amacı denizde yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edebilmektir.

ddd3.jpg

virahaber
 

Bu haber toplam 10874 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.