1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. 17 katlı dev kruvaziyer Akdeniz’e geliyor
17 katlı dev kruvaziyer Akdeniz’e geliyor

17 katlı dev kruvaziyer Akdeniz’e geliyor

“Freedom of the Seas” adlı kruvaziyer gemisi, 2017 yılının ikinci yarısında Akdeniz’de olacak. Gemi Akdeniz’de kaldığı süre boyunca 90 bin gemi kişi seyahat edecek.

A+A-

Dünyanın önde gelen kruvaziyer grubu Royal Caribbean Cruise International’a ait olan “Freedom of the Seas” adlı gemi, Nisan ayında Miami’den transatlantik yaparak Mayıs ayının ilk haftasında Barselona limanına yanaşacak. 339 metre uzunluğundaki 17 katlı dev yüzen gemi, 2017 Ekim ayının sonuna kadar Akdeniz’de seferlerini sürdürecek. Avrupa’nın merakla beklediği Freedom of the Seas gemisi ile Akdeniz’de kaldığı süre boyunca toplam 90 bin kişi seyahat edecek.

freedom-2.jpg

Uçak biletleri de dahil 950 euro

Royal Caribbean Cruise Türkiye Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz, bu seyahatin birer haftalık program olduğunu ve uçak biletleri de dahil 950 euroluk fiyatlardan başladığını belirtti. Canıyılmaz, taksit imkanı olmasından dolayı çok talep aldıklarını açıkladı.

Canıyılmaz, şimdiye kadar bine yakın Türk misafirin rezervasyon yaptırdığını belirtti. Avrupa turunda Barselona’dan kalkacak Freedom of the Seas gemisi, Marsilya, Nice, La Spezi, Capri ve Roma’ya ulaştıktan sonra tekrar Barselona’ya geri dönecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 8159 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.