1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 2014 Bayk Trio Trofe’nin sahibi ‘İzmir Yelken Akademisi’ teknesi oldu
2014 Bayk Trio Trofe’nin sahibi ‘İzmir Yelken Akademisi’ teknesi oldu

2014 Bayk Trio Trofe’nin sahibi ‘İzmir Yelken Akademisi’ teknesi oldu

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen 2010 yılında ilki gerçekleştirilen “Duo” yarışları bu yıl da“Trio”, her teknede en fazla 3 ekip, olarak 4.ayağını da 11 tekne’nin katılımıyla 23 Mayıs’ta tamamladı.

A+A-

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen 2010 yılında ilki gerçekleştirilen “Duo”  yarışları bu yıl da “Trio”, her teknede en fazla 3 ekip,  olarak 4.ayağını da 11 tekne’nin katılımıyla  23 Mayıs’ta tamamladı.

4 ayak 4 yarışlık bir seri şeklinde düzenlenen BAYK Trio Trofe’nin son yarışı  Bodrum Kalesi önünden start aldı. 7-8 knot  güneyden esen rüzgarla start alan yarış, off-shore rotada gerçekleşti. Bodrum’dan start alan tekneler, Kıstakadası  iskelede, Tavşanburnu şamandırası sancakta  bırakarak Bodrum’da finiş yaptılar.

Toplamda 19 teknenin mücadele ettiği Trio Trofesi'nin 24 Mayıs akşamı Marina Yacht Club’te gerçekleşen Kapanış ve Ödül Töreninde, her sınıfta dereceye girenlerle birlikte; Trofe Kupası'nın sahibi, İzmir Yelken Akademisi ile Kaan Özgönenç ve ekibi oldu. İzmir Yelken Akademisi teknesine Trofe kupası 2013 Yılı Trofe birincisi CADI teknesi skipper’ı Alp Doğuoğlu  tarafından devredildi.

TRİO TROFE GENEL SONUÇLARI:

1. İZMİR YELKEN AKADEMİSİ-KAAN ÖZGÖNENÇ

2. OAKLEY MATADOR –CÜNEYT BÜYÜKUÇAK

3. EXIT-EMRE DERMAN

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1469 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.