1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. BUDO

  4. 3 ayda 100 bin yolcu taşındı
3 ayda 100 bin yolcu taşındı

3 ayda 100 bin yolcu taşındı

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı olarak yürüttüğü deniz otobüsü seferlerinde 3 ayda 100 bin yolcuya hizmet verildi.

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile beraberindeki heyet, Mudanya ilçesindeki Bursa Deniz Otobüslerine (BUDO) ait iskelede, İstanbul'dan gelen 100 bininci yolcu Ayşe Yakın'ı karşıladı.

Ayşe ve Serdar Yakın çiftinin bir yaşındaki oğulları Ferdi Gökay Yakın ile ilgilenen Altepe, burada yaptığı konuşmada, seferleri 24 Ocak'ta başlattıklarını hatırlattı.

Bu hizmeti, Bursalı ve İstanbulluların talepleri doğrultusunda verdiklerini dile getiren Altepe, şöyle konuştu:

"Yaşanan sıkıntıların bir an önce bitmesi ve huzur içinde Bursa-İstanbul arasında deniz yolculuğu yapabilmek en büyük hedefimizdi. Gemilerimizi alıp seferlere başladık ve 3 ayda Bursalı hemşehrilerimiz ve İstanbullu dostlarımız, BUDO'ya öncelik verdi. Biz de hedeflerimizi aşmış olduk. 3 ayda 100 bininci yolcumuzu taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz; bu yaz yüz binlerce yolcuyu taşımak ve insanımıza en güzel hizmeti vermek."

Altepe, sefer sayısının artırılacağını sözlerine ekledi.

Ayşe Yakın ise deniz otobüsünün, özellikle çocuklu çiftler için çok avantajlı olduğunu dile getirerek, "Tek kurtuluşumuz deniz otobüsleri oldu. Bu anlamda teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

hvxkpfj3.lc4.jpg

virahaber.com / aa

Bu haber toplam 1860 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.