1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 35. WISTA Uluslararası Denizciliğin Damarları Konferansı İstanbul’da yapılacak
35. WISTA Uluslararası Denizciliğin Damarları Konferansı İstanbul’da yapılacak

35. WISTA Uluslararası Denizciliğin Damarları Konferansı İstanbul’da yapılacak

Deniz Ticareti ile İştigal Eden Kadınlar Derneği’nin (WISTA) “35. WISTA Uluslararası Denizciliğin Damarları Konferansı” 7-10 Ekim 2015 tarihleri arasında WISTA Türkiye Derneği’nin organizasyonunda İstanbul’da gerçekleşecek.

A+A-

35. WISTA Uluslararası “Denizciliğin Damarları - Veins of Shipping” konferansı, tüm dünya deniz endüstrisinin her alanında önemli görevler üstlenmiş profesyonellerin ve sektör, temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecek. Konferansta; denizcilik, deniz taşımacılığı, ticaret rotaları, deniz ticaret sektörünü finansal durumu, dünyanın önemli su yolları ve Türk boğazları gibi önemli ticaret noktaları, gemilerin emniyet ve kalite yönetimleri ve denizlerin korunması gibi pek çok konu, akademisyenler, sektör temsilcileri, sigorta şirketi temsilcileri gibi konuşmacılar tarafından konferans panellerinde irdelenecek.

Konferans hazırlıklarının titizlikle yürütülürken konferansa ilgi de giderek artıyor. Şu anda konferansa 200 kişinin katılacağı netleşmiş durumda.

WISTA Türkiye Derneği’nin Başkanı Halime Can ve başkan yardımcısı Nazlı Selek, değişik mecralarda konferansın tanıtımını ve duyurusunu yaparak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemektedirler.

Konferans süresince yapılacak olan paneller, panellerde irdelenecek konular, panel konuşmacıları belirlenmiş, konferans programı son haline getirilmiştir. Uluslar arası alanda çok önemli konuşmacıların yer alacağı konferansa Türkiye’den de İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Kaptanoğlu, Vapur Donatanları ve Acenteler Derneği Başkanı Recep Düzgit, Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Başkanı Deniz Eraydın, TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı olmak üzere birçok önemli isim konuşmacı olarak katılacak. Bu konudaki tüm detaylar, güncellemeler ve yeni katılan sponsor bilgileri konferans resmi web sitesinden sürekli olarak takip edilebilmektedir. Konferansa erken kayıt ve sponsorluk başvuruları devam etmektedir. Konferans ile ilgili

www.wistaturkey2015.com adresinden detaylı bilgi alınabilir.

virahaber.com

Bu haber toplam 1941 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.