1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 6 Gündür Haber Alınamıyor
6 Gündür Haber Alınamıyor

6 Gündür Haber Alınamıyor

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde 6 gün önce denize açılan ve fırtına nedeniyle kaybolan balıkçıdan haber alınamıyor.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, 41 yaşındaki Cumali Gök, 15 aralık 2010 çarşamba günü yalnız başına balık avlamak için denize açıldı. Balıkçıdan o günden bu yana haber alınamayınca ailesi durumu Sahil Güvenlik ekiplerine ve balıkçı arkadaşlarına bildirdi.

Yapılan aramalarda ise balıkçının Gökçe isimli teknesi İncekum burnunda sahile vurmuş bir şekilde bulundu. Tekne, balıkçıların ve Taşucu Belediyesi'ne ait bir iş makinesiyle denizden çıkartılıp başka bir balıkçı teknesiyle Taşucu yat limanına çekildi.

Balıkçının ağabeyi Yaşar Gök, teknenin kurtarılmasının ardından yaptığı açıklamada, geçimini balıkçılıkla sağlayan kardeşinin kaybolmasından büyük üzüntü duyduklarını kaydetti.

6 gündür haber alınamayan dayısının bir an önce bulunmasını isteyen Gök'ün yeğeni Mehmet Keskin ise endişeli bekleyişlerinin sürdüğünü belirtti.

Kayıp balıkçının eşi Selma Gök ise Taşucu Sahil Güvenlik Komutanlığı önünde kocasından gelecek bir haber bekliyor. Üzüntülü olan Selma Gök'ü yakınları teselli etmeye çalışıyor.

Haber VIN

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.