1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ABB, ICCI 2016 Fuarı’nda esti
ABB, ICCI 2016 Fuarı’nda esti

ABB, ICCI 2016 Fuarı’nda esti

ABB, nisan ayında İFM’de gerçekleşen ICCI 2016 Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı’nda güç şebekeleri kapsamında ürün, çözüm ve servis hizmetlerinde müşteri odaklı son teknolojilerini ziyaretçilere sundu.

A+A-

Güç üretiminde 125 yıldan üzun süredir deneyimi olan ABB, ICCI fuarında portföyünde bulunan entegre elektrik, otomasyon, enstrümantasyon ve kontrol sistemlerini sundu. Ayrıca fuarda ABB’nin dünya çapındaki yaygın servis ağı sayesinde tüm enerji santrallerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler aktarıldı. Rüzgar, güneş, su, biomass gibi yenilenebilir veya termal, nükleer enerji tesislerinin ömür süresinin uzatılmasında ve servis takiplerinde sunduğu çözümler ABB standında yer aldı.

 

Güvenilir, ekonoımik ve çevreye duyarlı çözümler ile yenilenebilir enerji için verimli trafo merkezleri ile kontrol, otomasyon, ölçümleme çözümleri sunmaya devam ediyor.

 

Fuar süresince stand ziyaretçileri ile, ABB’nin senelerdir küresel operasyonlar deneyimleriyle uzmanlaştığı güç ve trafo merkezleri, müşteri ihtiyaçları göz önüne alınarak yeniden tasarlanan gazla yalıtılmış şalter tesisleri(Gas Insulated Switchgear), dünyada su ve güç sektörleri başta olmak üzere 6000’in üzerinde operasyonda kullanılan Symphony Plus dağıtım kontrol sistemleri, çevresel etkileri en aza indirirken performas, verimlilik ve güvenilirlik alanlarında optimizasyonu sağlayan servis çözümlerimiz hakkında bilgiler paylaşıldı.

Yeni nesil yüksek performas gazla yalıtılmış şalter tesisleri

ABB’nin yeniden tasarlayarak müşterilerine sunduğu gazla yalıtılmış şalter tesisleri ile ilgili görseller fuarda sergilendi. Bu yeni nesil tasarımla %30 hacimsel bir azalma sağlanmasının yanı sıra montaj ve uygulamaya alma zamanında da %40’lara varan bir kazanım elde edildi. Öte yandan bu yeni eko-verimli tasarım sayesinde SF6 gazlarının kullanımı da %40 civarlarında azaltıyor.

ViraHaber.com

 

Bu haber toplam 3182 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.