1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Alestavira Denizcilik - Anka Denizcilik ve KVH Industries arasında işbirliği
Alestavira Denizcilik - Anka Denizcilik ve KVH Industries arasında işbirliği

Alestavira Denizcilik - Anka Denizcilik ve KVH Industries arasında işbirliği

Üç şirket arasında imzalanan anlaşmayla, dünya uydu haberleşme alanındaki önemli markalarından KVH’in Türkiye’deki tüm satış, kiralama, servis ve bakım hizmetlerini Alestavira ile Anka üstlendi.

A+A-

Şirketin Türkiye distribütörü Alestavira Denizcilik, tam yetkili hizmet sağlayıcısı ise Anka Denizcilik oldu. Bu güçlü ortaklığı denizcilik sektörüyle paylaşmak ve KVH’in yeni “VSAT airtime” seçeneklerini anlatmak için 24 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı İstanbul Boğazı’nda keyifli bir tekne turu düzenlendi.

Geceye, KVH EMEA Bölge Genel Müdür Yardımcısı Mark Woodhead, Bölge Satış Müdiresi Zoe Morphitou ve Videotel Satış ve Destek sorumlusu Matthew Whitman, Anka ve Alestavira’nın ortak ve çalışanları ile ticari gemi şirket yöneticileri ve yetkilileri katıldı.

uc-onemli-firmadan-ortaklik-anlasmasi-1.jpg

Yeni birliktelikle, kullanıcılara uydu haberleşme sistemlerinde farklı ve uygun maliyetli seçenek avantajları getiriliyor. Yapılan sunumlarda, KVH’ın yüksek hızlı bağlantı sağlayan VSAT sistemlerinin getirdiği en önemli yeniliğin, hiçbir taahhütte bulunmadan, anten ücreti ödemeden, sadece haberleşme bedeli ile kullanılması olduğu vurgulandı.

AgilePlan adıyla lanse edilen paketlerin sektöre getirdiği KVH’ın yüksek hızlı ve kesintisiz bağlantı teknolojisini test edebilmek adına, kurulan TracPhone v7IP model VSAT anteninden internet bağlantısı ve içerik sunumunu (IP-Mobile Cast) test şansı yaratılırken, TracVision TV6 TV anteni ile Boğaz gezintisi sırasında UEFA Avrupa Ligi Finali HD kalitede canlı olarak izlendi.

uc-onemli-firmadan-ortaklik-anlasmasi-2.jpg

Yapılan sunumun ardından, geceye katılanlar arasında yapılan çekilişlerle farklı hediyeler dağıtıldı. Şanslı bir kişi çekilişle i-Pad Mini kazandı. Maç öncesinde misafirlerden skor tahminleri toplanarak doğru tahmin sahipleri arasında yapılan çekilişle Manchester United ve Ajax formaları da hediye edildi.

Geceden akılda kalan bir diğer nokta ise, Borealis Denizcilik A.Ş. Genel Müdürü Levent Karsan ile KVH EMEA Bölge Gen. Müd. Yrd. Mark Woodhead’in, Borealis filosuna uygulanacak yeni anten ve paketlerin anlaşmasına yönelik el sıkışmaları oldu.

uc-onemli-firmadan-ortaklik-anlasmasi-3.jpg

VİRA HABER MERKEZİ / ViraHaber.com

Bu haber toplam 5110 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.