1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Alimos 2. Yat Festivali, Nisan ayında yapılacak
Alimos 2. Yat Festivali, Nisan ayında yapılacak

Alimos 2. Yat Festivali, Nisan ayında yapılacak

Bu yıl 2. kez düzenlenecek Alimos 2. Yat Festivali, 11-14 Nisan tarihleri arasında Yunanistan’ın en büyük marinası olan Atina’daki Alimos Marina’da gerçekleştirilecek.

A+A-

Mürettebatsız Deniz Araçları için Profesyonel Armatörler Birliği (Association of Owners of Professional Vessels for Vessels without Crew -SITESAP) adına Mact Media Group tarafından organize edilen 2. Yat Festivali’nin 11-14 Nisan 2019 tarihlerinde Atina Alimos Marina, Yunanistan’da yapılacak.

Yunanistan’ın en büyük marinası Alimos Marina yapılacak festivalde  sahil ve deniz turizmine dair konular görüşülecek ülkeler arası bilgi alışverişleri olacak.  Uluslararası Alimos 2. Yat Festivali, Yunan ve yabancı şirketlere ev sahipliği yapacak.

11-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Alimos 2. Yat Festivali’nde, deniz turizm şirketleri, yerel yönetimler, bölgeler, limanlar ve marinalar konular ele alınacak. Etkinlikte ayrıca yatçılık ile ilgili ürünler satan firmalar da yer alacak. Bu arada etkinlik kapsamında sektör temsilcileri arasında B2B toplantıları gerçekleştirilecek.

Alimos 2. Yat Festivali’nde “Küresel Yatçılık Gelişmeleri – Piyasa Eğilimleri (Global Yachting Developments –Market Tendencies)” ve “Yatla Ziyaret Edilebilecek Yerler ve Limanlarla İlgili Sunum (Presentation of the Areas and Ports to Visit Yachting)” başlıklı iki konferans da düzenlenecek.

Alimos 2. Yat Festivali oldukça geniş bir alanda yapılacak bu arada 2000m² genişliğinde bir çadırda kurulacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 6217 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.