1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Alışveriş yapana tekne hediye
Alışveriş yapana tekne hediye

Alışveriş yapana tekne hediye

Bursa'da bir alışveriş merkezi, 4 ay sürecek kampanya kapsamında, 50 lira ve üzerinde alışveriş yapan müşterileri arasında yapacağı çekilişle bir kişiye, piyasa değeri 20 bin avro olan yelkenli tekne hediye edecek.

A+A-

Bursa'da bir alışveriş merkezi, 4 ay sürecek kampanya kapsamında, 50 lira ve üzerinde alışveriş yapan müşterileri arasında yapacağı çekilişle bir kişiye, piyasa değeri 20 bin avro olan yelkenli tekne hediye edecek.

As Merkez Outlet'in Genel Müdürü Fahir Çam, yaptığı açıklamada, birçok alışveriş merkezinin düzenlediği kampanyalardan farklı bir çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi.

Düzenledikleri kampanya kapsamında alışveriş yapan müşteriler arasında yapılacak çekilişle bir kişiye yelkenli tekne vereceklerini ifade eden Çam, şöyle konuştu:

''Ev, otomobil, motosiklet, cep telefonu, bilgisayar gibi ürünlerin yerine yelkenli tekne hediye etmeye karar verdik. 1 Mart'ta başlayan ve 31 Haziran'da sona erecek kampanyamızda, 50 lira ve üzerinde alışveriş yapan herkes tekneyi kazanma şansını elde edecek. Uzunluğu 7 metre, genişliği ise 2,5 metre olan yelkenli tekne, 4 kişilik yatak kapasitesine sahip. 2 adet kamara sistemi ile rahat ve konforlu bir gezi için ideal özellikler taşıyor. Tuvalet ve lavabosu, 8 metre yelkenli direğiyle tekne, birçok kişinin hayalini süslüyor.''

Çam, çekilişin 7 Temmuz'da yapılacağını belirterek, yelkenli tekneye sahip olacak şanslı müşterilerine, tekne tanıma, yelkenli kullanma eğitimi ve amatör denizcilik sertifikasının da sağlanacağını bildirdi.

Fuardaki ziyaretçi sıkıntısının çözülmesi için
Öte yandan, yarın açılacak ve 13 Mart'a kadar sürecek ''4. Mobilya Yan Sanayi ve Ahşap Makineleri Fuarı''na daha fazla ziyaretçi çekebilmek için bir kampanya düzenlendi.

Fuar organizasyonu kapsamında, mobilya sektörüyle ilişkisi bulunan ziyaretçiler arasında yapılacak çekilişle, 1 otomobil, 6 şarjlı bisiklet, 15 minibook, 25 adet cep telefonu hediye edilecek.

Ziyaretçiler, fuara gelecekleri her gün için bir çekiliş kuponu almaya hak kazanacak ve hediye çekilişi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

AA

Bu haber toplam 971 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.