1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Amatör denizciler belgelerine kavuşuyor
Amatör denizciler belgelerine kavuşuyor

Amatör denizciler belgelerine kavuşuyor

Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin her yıl düzenlediği Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri bugün törenle verilecek.

A+A-

T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin her yıl düzenlediği Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri 14.11.2013 tarihinde saat 11.30’da Denizcilik Fakültesi Mavi Salonu’nda düzenlenecek bir törenle verilecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, bölgenin en donanımlı Fakültesi’ne ve en iyi eğitim kadrosuna sahip olduklarını belirten Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altunç, verilen eğitim sonucunda Amatör Denizci Belgelerini almaya hak kazanan kursiyerlerin bu belgeleriyle 24 metreye kadar olan deniz aracıyla dünyanın her yerine sefer yapabilecek duruma geldiklerini belirtiyor.

Ayrıca ülkemizde denizciliğe verilen önemin her geçen gün arttığını belirten Prof. Dr. Altunç, profesyonel denizciler yanında amatör denizciler de yetiştirmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti.

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.