1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Amatör ve sportif olta balıkçıları Gebze'de buluştu
Amatör ve sportif olta balıkçıları Gebze'de buluştu

Amatör ve sportif olta balıkçıları Gebze'de buluştu

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu, 2015 yılı 1. İstişare Toplantısı 31 Ocak 1 Şubat tarihlerinde Kocaeli Gebze’de yapıldı.

A+A-

Federasyonu Kocaeli Gebze’de temsil eden Gebze Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği ev sahipliğinde düzenlenen ve iki gün süren toplantıya Türkiye’ nin değişik illerinden 41 ASOF delegesi katıldı. Oldukça yoğun bir gündem ile gerçekleşen 2015 yılı 1. İstişare toplantısı ASOF ‘un gelişimi ve kararlı adımlar ile amatör ve sportif olta balıkçılığına hizmet etmesi anlamında oldukça verimli geçti.

Toplantıda 4 yılda bir yayınlanan 3/2 Amatör Tebliğ, Bakanlık tarafından revize edilmesi düşünülen 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu gibi son derece önemli konular ele alındı. Diğer taraftan ASOF bünyesindeki derneklerin ve Federasyonun 2015 yılı etkinlik ve organizasyon planları gözden geçirildi. 

İlki 2014 Yılında Bolu Gölköy barajında düzenlenmiş olan ASOF 2014 Türkiye Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması’nın ikincisinin de bu sene yine Bolu ilinde düzenlenmesi ve organizasyonun geleneksel hale dönüştürülmesi kararı alındı.

1-075.jpg

2-076.jpg

3-066.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.