1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. Angus karaya vurdu
Angus karaya vurdu

Angus karaya vurdu

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde sahile, Romanya Sağlık ve Gıda Güvenliği (ANSVSA) etiketli anguş cinsi sığırın leşi vurdu.

A+A-

Marmaris’te oteller bölgesi olarak bilinen Kemal Elgin Bulvarı Uzunyalı Mevkii’nde sahile, telef olmuş angus cinsi bir sığır vurdu. 5 yıldızlı Elegance Otel’in Gece Müdürü Ferit Tosun, bugün saat 02.30’da, çevre kontrolleri sırasında, sığırı fark edince polise aradı. Kontrol için sahile gelen yunus olay yerine zabıta ekiplerini çağırdı. Yapılan kontrolde, kulağında ANSVSA etiketi olan Romanya menşeli sığırın; çevresine de önlem amaçlı vatandaşlar yanaştırılmadı. Belediye ekipleri sığırı, kepçeyle sahilden aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Araç otoparkına götürülen sığırı bir veterinerin inceleyeceği belirtildi.

Belediye yetkilileri, "Bir yük gemisinden hastalıklı olduğu için atılmış olabileceğini düşünüyoruz. Veteriner hekimlerin yapacakları incelemesinde hastalıklı olup olmadığı ortaya çıkar. Üzerindeki kimlik kartı olarak tabir edilen etikette hangi gemi ile getirildiği ortaya çıkar" dedi.

Bu haber toplam 2452 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.