1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Anneler Günü balık ekmekle kutlandı
Anneler Günü balık ekmekle kutlandı

Anneler Günü balık ekmekle kutlandı

8 Mayıs Anneler Günü İstanbul Beylikdüzü'nde bir başka kutlandı. Beylükdüzü'nde yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımıyla Anneler Günü'ne özel balık ekmek ve lokma ziyafeti verildi.

A+A-

Ünlü balıkçı Kenan Balcı'nın organize ettiği etkinliğe gelenlere balık ekmek ve lokma dağıtıldı. Etkinliğe yüzlerce erkek de katıldı. Kuyruğa girerek balık ekmeklerini alan kadınlar, bir yandan anneler gününü kutladılar diğer yandan balık ekmek ziyafeti çektiler. Kuyruğa giren erkekler de Anneler Gününde böyle bir etkinlikten dolayı mutlu olduklarını belirterek tüm annelerin anneler gününü kutladılar.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte etkinliğe gelenlere balık ekmek dağıtan Kenan Balcı yaklaşık 2 bin 500 kişiye balık ekmek dağıttıklarını ve 5 yıldır süren bu etkinliği her yıl devam ettireceklerini belirtti. Bu arada bazı kadınların tek balık ekmekle yetinmedikleri, 4-5 balık ekmek aldıkları görüldü.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesinde sergilenen mumyalanmış köpekbalıklarının da meydanda sergilendiği etkinlik sanatçı Orhan Ölmez'in konseriyle son buldu.

sualtigazetesi.com

 

Bu haber toplam 2195 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.