1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antalyalı denizciler şehit cenazesinde
Antalyalı denizciler şehit cenazesinde

Antalyalı denizciler şehit cenazesinde

Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanı İnanç Kendiroğlu Kuzey Irak'ta şehit düşen sözleşmeli er Cumali Gür'ün cenaze törenine katıldı.

A+A-

Antalya DTO Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu, yönetim kurulu ve   meclis üyeleri ile oda üyelerinden oluşan kalabalık bir grupla Kuzey Irak'ta çatışmada şehit olan Manavgatlı sözleşmeli piyade er Cumali Gür'ün cenaze törenine katıldı.

Başkan Kendiroğlu ve beraberindeki heyet, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel,  Ak Parti ve CHP Antalya Milletvekillerinin de katıldığı cenaze töreninde şehit sözleşmeli piyade er Cumali Gür'ün ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

 DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Manavgat Yelken, Su Altı ve Su Sporları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nde üyelerle bir araya geldi.

Kendiroğlu burada yaptığı konuşmada başta su sporları olmak üzere diğer alanlarda faaliyet gösteren üyelerin sorunlarını yeni turizm sezonu başlamadan çözeceklerini belirtti.

Vira Haber

Bu haber toplam 5591 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.