1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Antalya’ya Paphos’tan 529 Turist Geldi
Antalya’ya Paphos’tan 529 Turist Geldi

Antalya’ya Paphos’tan 529 Turist Geldi

QTerminals Antalya, yaz boyunca çeşitli ülkelerden gelen kruvaziyer gemilerini ağırlamaya devam ediyor. QTerminals Antalya’nın ev sahipliği yaptığı son misafiri ise 529 yolcusu ile Paphos’tan gelen lüks yolcu gemisi Spirit of Adventure oldu. 

A+A-

Yaz boyunca çeşitli ülkelerden gelen kruvaziyer gemilerine ev sahipliği yapacak olan QTerminals Antalya, Paphos’tan 529 yolcusu ile gelen Spirit of Adventure’ı da ağırladı. 2020 yılında inşası tamamlanan ve İngiltere bayrağı altında bulunan Passenger (Cruise) Ship gemisi olan Spirit of Adventure 236 metre uzunluğunda ve 31.2 metre genişliğinde. Gemi, bir gün limanda kaldıktan sonra Çanakkale’ye doğru yola çıktı. Günün anısına ziyaret plaketi verildi.

Kruvaziyer turizminin Antalya’ya olan ekonomik ve sosyal katkılarının önemini vurgulayan QTerminals Antalya Genel Müdürü Özgür Sert; “QTerminals Antalya olarak sezon boyunca dünyanın birçok noktasından gelen gemilere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Binlerce yolcusuyla birlikte bu büyük gemileri limanımızda ağırlıyor olmak hem bizim için hem de Akdeniz’in en önemli kruvaziyer rotalarından biri olan ülkemiz için çok kıymetli.” dedi.

1654670632-g-rsel-1.jpeg

Bu haber toplam 4902 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.