1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Araba Park Etme Oyunlarını Denediniz Mi ?
Araba Park Etme Oyunlarını Denediniz Mi ?

Araba Park Etme Oyunlarını Denediniz Mi ?

Giderek çeşitlenen oyun piyasası sonunda oldukça sıra dışı yapımlara sahne oluyor. Flash Araba Oyunları gibi oldukça farklı oyunlar sunuluyor.

A+A-

 


Giderek çeşitlenen oyun piyasası sonunda oldukça sıra dışı yapımlara sahne oluyor. Flash Araba Oyunları gibi oldukça farklı oyunlar sunuluyor. Tır oyunları ağır vasıta araçlarının yarışlarına, çarpışmalarına ve değişik aksiyon sahnelerine dayanıyor. Özellikle erkek oyun severler son derece sıra dışı bir yapım olan tır oyunları ile eğlenerek bu kategoriye ilgi duyuyor.


Diğer bir sıra dışı oyun olan uçak oyunları kategorisindeki yapımlar de pek çok oyun severi memnun edebilecek cinsten kaliteli yapımlar olarak göze çarpıyor. Benzersiz deneyimi 3d oyunlar ile yaşamak isteyenler oldukça eğleniyor. Uçak oyunları son derece heyecan verici yapımlar olarak biliniyor diyebiliriz. Siz de bu oyunlarla kolayca eğlenebilirsiniz.


Diğer yandan kala klasik yarış oyunları ile eğlenmeyi ihmal etmeyen bir oyuncu kitlesi var. Bu oyun kategorisinde son derece efsane oyunlar yıllarca oynandı. Bu nedenle yarış oyunları denildi mi klasik arabalar akla gelir. Oysaki Park Etme Araba oyunu sadece bundan ibaret değildir. Siz de çeşitli yarış yapımları ile eğlenmek için http://724oyunlar.com adresine girin.

 

 

Bu haber toplam 1332 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.