1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Arkas ile İran’lı IRISL Group, ortaklık anlaşması imzaladı
Arkas ile İran’lı IRISL Group, ortaklık anlaşması imzaladı

Arkas ile İran’lı IRISL Group, ortaklık anlaşması imzaladı

İran İslam Cumhuriyeti’nin denizcilik şirketi IRISL(Islamic Republic of Iran Shipping Lines) Group ile Arkas Holding ortaklık anlaşması imzaladı.

A+A-

Gelişen Türkiye- İran ilişkileri kapsamında İran İslam Cumhuriyeti’nin denizcilik şirketi IRISL(Islamic Republic of Iran Shipping Lines) Group ile Arkas ortaklık anlaşması imzaladı.

Anlaşma kapsamında Türkiye’de kurulacak olan ortak şirket; Türkiye ve Akdeniz’de deniz taşımacılığı, feedering ve lojistik hizmetler konusunda faaliyet gösterecek.

Arkas Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ile IRISL Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammad Saeedi’nin de katıldığı imza töreni Tahran’da IRISL merkezinde gerçekleştirildi.

Söz konusu anlaşma ile ilgili olarak konuşan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas; “Asırlardır sınır komşusu olan Türkiye ve İran’ın ilişkileri her geçen gün gelişiyor. IRISL Group ile yapmış olduğumuz ortaklık anlaşmasının iki ülke arasında gelişen ticarete destek olacağına ve gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Anlaşma kapsamında kurulacak ortak şirket; Arkas’ın ulaştırma alt yapısını kullanarak çevre ülkeler ile İran arasında bir köprü oluşturacak” dedi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.