1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Arkas Otomotiv ve Volcar’a Volvo’dan beş ödül
Arkas Otomotiv ve Volcar’a Volvo’dan beş ödül

Arkas Otomotiv ve Volcar’a Volvo’dan beş ödül

Arkas Holding iştirakleri Arkas Otomotiv ve Volcar, VOLVO Dealer Excellence Awards – Bayi Mükemmellik Ödülleri’ne damgasını vurdu. “En İyi Yetkili Satıcı” “En İyi Yetkili Servis” ve “En İyi Bayi” dallarında verilen sekiz ödülden beşinin sahibi oldu.

A+A-

ARKAS & VOLCAR 2011 yılından bu yana düzenlenen VOLVO Dealer Excellence Awards – Bayi Mükemmellik Ödülleri’nde bu yıl da iddiasını ve istikrarlı başarısını korudu. Volvo tarafından Antalya’da düzenlenen “2017 Yetkili Volvo Bayi Toplantısı” kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde beş ödülün birden sahibi oldu. 

Yetkili Volvo Bayileri, En İyi Yetkili Satıcı, En İyi Yetkili Servis ve En İyi Bayi kategorilerinin yanı sıra Volvo Car Turkey Genel Müdürü Frank Versaevel’in kişisel takdirine bağlı olarak  belirli bir alanda üstün başarı sergileyen bayiye verilen Başarı Özel Ödülü kategorilerinde pek çok kriter üzerinden değerlendirildi. 

Arkas Otomotiv Ankara’ya iki ödül birden

Satış adedi, servis araç giriş adedi, pazar payı, müşteri memnuniyeti, gizli müşteri notu, satışlarda modeller arası homojen dağılım, ilk seferde doğru arıza tespiti ve minimum iş tekrarı, parça tedarik hızı, pazarlama faaliyetlerinin niteliği ve niceliği gibi kriterlerin baz alındığı değerlendirmede “En İyi Bayi” ödülünün sahibi olan Arkas Otomotiv Ankara aynı zamanda “En İyi Yetkili Servis”  dalında da birinciliği göğüsledi.

Servis dalında 3’te 3

Türkiye’deki 23 Yetkili Satıcı ile 30 Yetkili Servis’in mücadele ettiği yarışmada Arkas Otomotiv Ankara “En İyi Bayi” ödülünü almaya hak kazandı.

“En İyi Yetkili Servis”  dalında Arkas Otomotiv Ankara 1’inciliği göğüslerken Volcar Altunizade 2., Arkas Otomotiv Bursa ise 3. oldu. “En İyi Yetkili Satıcı” dalında ise Volcar İzmir 2.’lik ödülüne layık görüldü.

Arkas Otomotiv ve Volcar Volvo şubeleri 2017 yılında da kaliteli hizmetlerini sürdürerek gelecek yıl da ödüller kazanmayı planlıyor.

Bu haber toplam 3213 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.