1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Arkas Petrol, M/T Çeşme’yi filosuna kattı
Arkas Petrol, M/T Çeşme’yi filosuna kattı

Arkas Petrol, M/T Çeşme’yi filosuna kattı

Arkas Petrol Türkiye deniz yakıtı pazarındaki payını artırmak ve konumunu güçlendirmek amacıyla yeni bir hamle yaptı. Şirket, Türkiye’nin en büyük yakıt ikmal tankeri olan 'M/T Çeşme'yi filosuna kattı.

A+A-
Arkas Petrol’ün kendine ait 6. Yakıt ikmal tankeri Çeşme, Kasım ayı başında filoya katılarak hizmet vermeye başladı. “M/T Çeşme” Arkas Petrol filosundaki diğer 5 tanker gibi Türk bayraklı ve çift çidarlı. 90 metre boyundaki tanker 4 bin137 (deadweight) ton kapasiteye sahip. 
Arkas Petrol müşterilerine sadece Türkiye’de değil, tüm dünya limanlarında ve rekabetçi fiyatlarla yuksek kalite yağ ve yakıt ikmali yapıyor. Marmara Denizi’nde iki terminalden hizmet vererek yakıtın tedariğinden ikmallenmesine kadar geçen tüm süreçleri yönetiyor. 
Türkiye’de yakıt alan her 3 gemiden birine Arkas Petrol hizmet veriyor
EPDK (Enerji Piyasası Denetleme Kurulu) tarafından yayınlanan rapora göre Türkiye’de en büyük fuel oil satıcısı ve yurtdışından en çok fuel oil alan şirket konumunda olan Arkas Petrol dünya bunker pazarında yıllık 1 milyon tona yaklaşan yakıt satışıyla önemli bir paya sahip. Şirket, Türkiye’de ikmal yapılan her 3 gemiden 1’inin yakıtını veriyor.
ViraHaber.com
Bu haber toplam 1749 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.