1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arkas, Tarros ile ortak oldu
Arkas, Tarros ile ortak oldu

Arkas, Tarros ile ortak oldu

Türkiye’de 30 yıldan bu yana işbirliği yapan Arkas grubu ile İtalya’nın en büyük armatörlerinden Tarros S.P.A, büyüyen iş hacmiyle birlikte ortaklığa gitti.

A+A-

Türkiye’de 30 yıldan bu yana işbirliği yapan Arkas grubu ile İtalya’nın en büyük armatörlerinden Tarros S.P.A, büyüyen iş hacmiyle birlikte ortaklığa gitti.

Ekonomi Servisi
Yeni şirket Tarros Denizcilik ve Nakliyat adını aldı. Bu ortaklık Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arcas ve Tarros S.P.A Başkanı Alberto Musso’nun katıldığı etkinlikte duyuruldu.

“Türk denizcilik sektörünün gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında hak ettiği potansiyele ulaşması için çalışıyoruz” diyen Bernard Arcas, şunları söyledi: “Bu yeni ortaklık sonucu kurduğumuz yeni şirketimiz Tarros ile Akdeniz ve Kuzey Afrika’ya konteyner taşımacılığı yapacağız.”

Düzenli seferler geliyor
Tarros S.P.A Yönetim Kurulu Başkanı Alberto Musso, “Tarros olarak faaliyetlerimizin en başından beri Akdeniz’e odaklandık ve bizim için Türkiye bu bölgedeki en önemli ülke. Arkas ortaklığı ile kurduğumuz şirketimiz ile Akdeniz’deki acentelik ağımızı tamamlamış oluyoruz. Hizmet verdiğimiz her ülkede Tarros marka adıyla acentelik kuruyoruz” dedi.

Tarros Denizcilik Genel Müdürü Murat Denizeri ise, “İki konteyner gemisi ile İtalya’nın Salerno, Cenova ve La Spezia limanlarından İstanbul, Gemlik, Gebze ve İzmir’e haftalık düzenli servis verilecek. Gemilerinizin toplam taşıma kapasitesi 2.442 TEU. Mersin limanına ise haftalık feeder gemileri ile servis sağlayacağız” diye konuştu.

Milliyet

 

Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.