1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Armatörler Birliği "İstanbul" saldırısını lanetledi
Armatörler Birliği "İstanbul" saldırısını lanetledi

Armatörler Birliği "İstanbul" saldırısını lanetledi

Türk Armatörler Birliği'nden yapılan yazılı basın açıklamasında İstanbul'daki terör saldırısının lanetlendiği belirtildi.

A+A-

Türk Armatöler Birliği dün akşam (10.12.2016) Beşiktaş semtinde meydana gelen terör saldırısına ilişkin olarak resmi internet siteleri üzerinden yazılı basın duyurusunda bulundu. Yapılan basın açıklamasında;

"İstanbul' daki Terör Olayını Lanetliyoruz

10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da yaşanan terör saldırısı yüreklerimize bir kez daha ateş düşürmüştür. Devletimizin bütünlüğüne, milletimizin can güvenliğine ve vatan toprağımıza göz dikmiş canilerin gerçekleştirdiği terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Son günlerde ülkemize yönelik yapılmış olan her saldırının milli birlik ve beraberliğimizi perçinlediğinin farkında olmayanların beyhude başarısızlıklarının esas nedeni olacaktır. Ayrıca bu milletin vasıflarını, karakterini okuyamamış olan bu kişiler emellerine asla ulaşamayacaklardır.

Bu saldırılar vatanı için canını feda eden ve etmeye hazır olan milletimizin karşısında hezimete uğrayacaktır. Çünkü bizler Türk Milleti olarak olan bitenin farkındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Armatörler Birliği olarak dünkü saldırıda hayatını kaybeden başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağılığı ve sabır, saldırıda yaralananlara acil şifalar dileriz."
denildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1884 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.