1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Asırlık isim Esko’yu seçti
Asırlık isim Esko’yu seçti

Asırlık isim Esko’yu seçti

Amerika’nın yüz yıllık Scrubber imalatçısı CR Ocean Engineering LLC Türkiye’de çalışmak için Esko Denizcilik’i seçti.

A+A-

 IMO Annex VI , ECA bölgesi gereksinimleri devreye girdiği 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren

gemiler ECA bölgesinde opere edilmesi ve ECA bölgesine girip çıkacak armatörlerin bir karar vermesi gerekiyor. Yakıtlardaki sülfür oranının kullanım oranı ile ilgili verilen kararda ilk aşamada ECA bölgesi olarak tanımlanması düşünülen bölgeler Meksika , Akdeniz , Norveç Denizi, Singapur, Hong Kong ve Japonya olarak belirlendi.

 Bu anlamda, denizcilik sektöründe gelecek yıllarda uzun süreli kullanımı gemi makinalarında zarar verdiği bilinen çok düşük sülfür oranlı yakıt tüketimine alternatif çözümler önemi artacak.

 CROE ekipmanları neredeyse dünyanını her ülkesinde bulunmaktadır. DuPont, P&G, Exxonmobil, Bayer, Shell, Henkel, Kraft, 3M, Saudi Armco, Esso, BP, Pemex, General Electrics, Kimberly-Clark, BASF referanslardan sadece birkaçı.

 Türk denizcilk camiasına yaptığı hizmetleri her geçen gün ileriye taşıyan Esko Denizcilik sektörde temsil ettiği yeri genişletiyor. 

 CROE firması

CROE 1917 yılında kurulmuş olan ve 1960 yılından beri Scrubber ( egzost gaz temizleme sistemleri) imal eden bir firmadır. Günümüze dek kara tesislerinde kullanılan 24,000 adet ve gemilerde kullanılan 400 ade scrubber satmış olup bu konuda dünya liderleri arasındadır.

 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.