1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Ata Demirer'e 'mavi yolculuk' itirazı: "Yanlış bir açıklama oldu"
Ata Demirer'e 'mavi yolculuk' itirazı: "Yanlış bir açıklama oldu"

Ata Demirer'e 'mavi yolculuk' itirazı: "Yanlış bir açıklama oldu"

Oyuncu ve komedyen Ata Demirer'in "mavi yolculuk" ile ilgili yaptığı açıklamaya, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Tunç Kurtluoğlu'ndan itiraz geldi.

A+A-

Yaşar Özer / Vira Haber
twitter: @yasarozer8

İMEAK DTO Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Tunç Kurtluoğlu, Ata Demirer'in "Mavi yolculuk yapanların bütün atıklarını çıkardık" şeklindeki sözlerine itiraz etti. Ata Demirer, Bodrum'da bir deniz temizliği etkinliğine katılmış ve etkinlik sonrası açıklamalarda bulunmuştu. "Denizden neler çıkmadı ki... Mavi yolculuk yapanların bütün atıklarını çıkardık" diyen Demirer, "Dışarıdan parlak ve temiz görünüyor ancak aşağısı biraz sıkıntılı" demişti.

"Yanlış bir açıklama oldu"

Deniz Ticaret Odası'nın dün yapılan meclis toplantısında Demirer'in mavi yolculuk hakkındaki sözlerine değinen Kurtluoğlu, "Herhalde yanlış bir açıklama oldu" dedi. "Mavi yolculuk yapan tekneler veya mavi yolculukla uğraşan kişiler, deniz temizliği konusunda çok hassastırlar" diyen Kurtluoğlu, "Mümkün oldukça denizi kirletmemek için ellerinden geleni yaparlar" ifadesini kullandı.

tunc-002.jpg

Ata Demirer'in katıldığı etkinlik, "Denize En Çok Mavi Yakışır" sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından yapılmıştı. Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte 13 dalgıç görev almıştı. Ata Demirer de denize dalıp atık çıkararak etkinliğe destek olmuştu.

atademirer-1.jpg

Bu haber toplam 3570 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.