1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Avrupa’da Yılın Teknesi ödülüne aday
Avrupa’da Yılın Teknesi ödülüne aday

Avrupa’da Yılın Teknesi ödülüne aday

X-Yachts tarafından üretilen Xperformance serisinin en küçük modeli Xp 33 2014 yılı için ‘Avrupa’da Yılın Teknesi’ ödülüne aday gösterildi.

A+A-

Xp 33’ün suya indirildikten sonra art arda aldığı yarış başarıları Avrupa yelken ve yarış çevrelerinde gözlerin bir kez daha X-Yachts’a çevrilmesine neden olmuştu. İngiltere’de Warsash, İsveç’te Lidingö Runt, Danimarka’da Palby Fyn Cup gibi son derece saygın yarışları kazanarak Xp 44 ve Xp 38’in süregelen yarış başarılarına yenilerini ekleyen Xp 33, X-Yachts’ın temellerine dayanan kazanma geleneğinin en yeni ve parlak temsilcisi oldu.

Küçük ama ciddi olarak nitelenen Xp 33, bu yıl üst düzeyde kaliteli tekneleriyle tanınan bir başka İskandinav ülkesi olan Finlandiya’da düzenlenen Vene Boat Show’da da yılın yelkenli teknesi seçilmişti.

Güç ve performansı keyifle buluşturan, kolay yelken kullanımı ve donanımının basitliği ile öne çıkan Xp 33, mükemmel trimi mümkün kılan arması sayesinde edilerek parmak uçlarıyla kontrol edilebiliyor. Gövdesi ve tüm teknik tesisatı en ince ayrıntıya kadar ince bir mühendislik ürünü olan teknede, güvenli bir kullanım için gereken her unsur bulunuyor. Xp 33 ayrıca, hem konforlu hem de minimalist çizgilerle, fakat maksimum işlevsellik için tasarlanmış, bu kadar performanslı bir tekne için şaşırtıcı derecede şık iç mekanıyla da göz dolduran, çift maksatlı kullanım için ideal bir tekne.
 

222.20130719111749.jpg

444.20130719111817.jpg

555.jpg

666.jpg

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1535 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.