1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Avrupa’nın denizcilik devleri İstanbul’da
Avrupa’nın denizcilik devleri İstanbul’da

Avrupa’nın denizcilik devleri İstanbul’da

Avrupa Gemi İnşa ve Deniz Teçhizatçıları Sea Europe Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek.

A+A-

Avrupa Gemi İnşa ve Deniz Teçhizatçıları Sea Europe Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı bu yıl İMEAK Gemi Sanayi Derneği’nin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşecek. Sektörün yaşanan kriz sonucundaki olumsuz etkilerinin silinmesi ve denizcilik sektörünün canlandırılması adına, önemli işbirliği imkanları sunacak olan Sea Europe Genel Kurul Toplantısı 24-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sektörün önde gelen temsilcilerinin de katılacağı edeceği  gala yemeği 25 Haziran günü saat 20’de Ortaköy / Feriye Restaurant’ta olacak.

Etkinlik kapsamında 18 Avrupa ülkesinin oluşturduğu 23 Dernek, Şirket ve Denizcilik Enstitüsü Temsilcileri Deniz Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek genel kurul toplantısının yanı sıra sektörün en başarılı tersanelerinden Sedef Tersanesi ve Özata Tersanesini de ziyaret ederek, incelemelerde bulunacaklar .

Deniz Ticaret Odası ve Gemi Sanayi Derneği organizasyonu ile tüm oda üyelerinin , üniversitelerin,  sektörel toplum örgütleri  temsilcileri ve bürokrasiyi bir araya getirmesi beklenen genel kurulun sektöre yapacağı katkıların  yanında ülkenin tanıtımı içinde çok büyük bir fırsat olacağı değerlendirilmektedir.

1-083.jpg2-081.jpg3-072.jpg

hhhh.jpg

virahaber.com

Bu haber toplam 1029 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.