1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Azimut, Boat Show'da göz kamaştıracak
Azimut, Boat Show'da göz kamaştıracak

Azimut, Boat Show'da göz kamaştıracak

Sirena Marine, bu yıl 32. kez düzenlenen ve Türkiye’nin deniz üstünde yapılan tek fuarı olan Uluslararası İstanbul Boat Show’da, Azimut motoryatları ile yerini alıyor.

A+A-

Türk marin sektörüne getirdiği yenilikler ve tekne üretiminde uyguladığı dünya standartlarındaki yöntemler ile ismi saygınlıkla anılan Sirena Marine, 21 – 29 Eylül 2013 tarihleri arasında Pendik'teki Marinturk İstanbul City Port'ta düzenlenen 32. Uluslararası İstanbul Boat Show’da, Azimut 48 ve Türkiye’de ilk defa suda sergilenen Azimut 64’ün de yer aldığı A pontonundaki standında motoryat tutkunlarını ağırlıyor.

Azimut Yatları’nın Flybridge Koleksiyonu’na ait modeli Azimut 48, kaptan köprüsünün ve kıç güneşlenme platformunun olağanüstü özellikleriyle güneşe ve açık hava yaşantısına adanmış bir yat olarak dikkat çekiyor. 16 metrelik motor yatın ana güvertedeki salona eklenmiş küçük yemek salonu ile eşsiz yüzeyleri ve parlaklığıyla olağanüstü mutfağı; Azimut 48’i kategorisinin en üst sırasına yerleştiriyor. Azimut 48, zarif ve fonksiyonel bir tekne isteyenlerin ilk tercihi olarak kabul ediliyor.

Boat Show'un gözdesi

Azimut 64, özgün ve sportif tasarımı yanında tekne sahibine sunduğu geniş yaşam alanlarıyla daha ilk bakışta dikkat çekiyor. Salonun genişliği, oturma grubunun U şeklinde olması, TV’nin asansörlü sistemle saklanabilir olması, teknenin günlük kullanımdaki kolaylığını da gözler önüne seriyor. Azimut 64’ün orta bölümünde yer alan master kamara, tekne sahibine sunduğu konfor ve yaşam alanlarıyla sınıfındaki en geniş master kamara olma özelliğine sahip. Sadece tekne sahibi değil misafirler için de konforun düşünüldüğü Azimut 64’de şık tasarımlarla detaylanan diğer kamaralarda da ferah yaşam alanları yaratılmış. Flybridge’de yer alan eşsiz standart özellikler ve yerleşim planı, kullanım alanını maksimize ederken estetik detayları da koruyor. Flybridge arka tarafında bulunan geniş alan, farklı kullanım amaçlarına hizmet edebiliyor. Klasik bir motoryat kavramına hizmet ederken sportifliği ve lüksü harmanlamayı başararak günlük hayatı da geçirebilecek fonksiyonelliği sağlıyan Azimut 64 konfordan vazgeçmek istemeyenlerin Boat Show’daki gözdesi olacak.

2.20130917144430.jpg

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1012 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.