1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Azuree 33C ilk kez Avrasya Boat Show'da görücüye çıkıyor
Azuree 33C ilk kez Avrasya Boat Show'da görücüye çıkıyor

Azuree 33C ilk kez Avrasya Boat Show'da görücüye çıkıyor

Türkiye’nin en büyük yat üreticisi Sirena Marine’in Azuree markasının iki modeli CNR Avrasya Boat Show 2015’te Hall 3 B02 standında yer alacak.

A+A-

Kıraça Holding şirketlerinden Sirena Marine’in üstün tasarım ve yüksek kalite standardında üretim ile Avrupa’da da kendini kanıtlamış Azuree markası ilk teknesini 2010’da suya indirmişti. Azuree CNR Avrasya Boat Show’da Azuree 46 ve yenilenen Azuree 33C modellerini sergiliyor.

SIRENA MARINE’DEN LANSMAN: YENİ AZUREE 33C

Türkiye'nin ilk seri yat üreticisi olan Sirena Marine, yeni Azuree 33C modelinin lansmanını CNR Avrasya Boat Show’da gerçekleştirecek. Azuree 33C, performans ve konforu bir arada sunan ve 2010 yılında 50. Genoa Uluslararası Boat Show’da Barca dell’Anno –Yılın Teknesi- ödülü alan Azuree 33 ile aynı gövdeye sahip. Azuree 33C’nin güverte ve havuzluk tasarımı yenilenerek, daha kullanışlı ve daha yalın hatlara sahip bir yelkenli yaratıldı. Yan pencereleri genişletilmesiyle daha aydınlık bir iç mekan oluşturulan Azuree 33C’nin iç tasarımı da tamamen yenilendi. Canlı, cesur ve  renkli yeni Azuree 33C modeli tekne sahiplerine eşsiz bir özelleştirme özgürlüğü sunuyor.

Gövdesi ve güvertesi canlı renk opsiyonları ile kişiselleştirilebilen Azuree 33C’nin asıl yenilikçiliği iç tasarımında. Sirena Marine Tasarım Departmanı tarafından baştan tasarlanan Azuree 33C’nin iç mekanı sürprizlerle dolu.  Azuree 33C’nin ferah iç mekanı Baş Kamara’nın perdesinin kaldırılarak salonla birleştirilmesiyle stüdyo daire planında kullanılabiliyor.

Azuree 33C’nin iç mekanındaki diğer opsiyonlar arasında, oturma grubunu genişletme seçenekleri (katlanarak koltuğa dönüşen navigasyon masası ya da ekstra sabit koltuk), kahve ve şarap severler için espresso makinesi ve şaraplıklı dolap, Baş Kamara ve Misafir Kamarası’na eklenen ekstra gardıroplar ve yeme-içme tutkunları için genişletilmiş mutfak yer alıyor.

Azuree 33C modeli tekne sahiplerine stil, yaşam tarzı ve performans tercihlerine uyan, hayallerindeki tekneyi yaratma imkanı veriyor. Böylelikle, tekne sahiplerinin kişisel tercihlerini yansıtan Azuree 33C, özel seçimler ile eşsiz bir hal alıyor ve Azuree markasının ‘performanstan ödün vermeden konfor’ vaadini gerçekleştiriyor.

Sirena Marine’in CEO’su İpek Kıraç, “Azuree 33C Azuree ailesinin canlı, renkli ve yaratıcı yeni üyesi. Tamamen özelleştirilebilen Azuree 33C farklı kullanım ihtiyaçlarına cevap veriyor. Hem gövdesi hem de iç mekanı kişiselleştirilebilen Azuree 33C ile çok farklı bir tekne ürettik” sözleriyle lansman öncesi Azuree 33C’yi değerlendirdi.

AZUREE MARKASININ AMİRAL GEMİSİ AZUREE 46 İKİNCİ KEZ  CNR’DA

Dünya prömiyeri Cannes Boat Show 2013’te gerçekleşen ve lansmanından bu yana Sirena Marine Bursa Fabrikası’nda seri üretimi sürdürülen Azuree 46’nın tasarımını ünlü İngiliz yat tasarımcısı Rob Humphreys, iç tasarımını ise Sirena Marine Tasarım Departmanı gerçekleştirdi. Azuree 46, 28 Kasım 2014 tarihinde Design Turkey 2014 Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde Ulaşım Araçları ve Aksesuarları kategorisinde İyi Tasarım ödülü kazanarak tasarım üstünlüğünü bir kez daha gösterdi. Azuree 46, etkileyici performansı ve estetik çizgileriyle keyifli rotalarda konforlu bir şekilde yelken yapmak isteyenler için birebir. Bir seyahat teknesi için nefes kesen bir performans ve hız gösteriyor.

Tasarımcısı Rob Humphreys de Azuree 46’yı hızlı, heyecanlı ve güvenilir bir seyir yelkenlisi olarak tanımlıyor. Azuree 46 uzun su kesimiyle çok daha büyük ve güçlü bir yat hissi veriyor. Geniş gövdesiyle aynı uzunluktaki diğer teknelere göre daha dengeli ve ferah bir tekne olan Azuree 46 güçlü ve kolay idare edilen yelken sistemiyle en hafif rüzgarda bile etkileyici bir performans sergiliyor.

Azuree 46’nın aynı uzunluktaki teknelere kıyasla çok daha geniş ve ferah bir hisse sahip iç mekanı da konfor ve yaşam tarzını bir arada sunuyor. İç mekanda kullanılan doğal ahşap mobilyaların mükemmel işçiliği üretimdeki özeni ve ayrıntılara verilen önemi gösteriyor. Hareketli navigasyon masası indirilip yatağa dönüşebilirken, kalabalık misafirleri ağırlamak için açılabilen yemek masasıyla güncel bir yaşam stilini yansıtıyor.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1407 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.