1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Ahmet Arslan'dan "dış güçler" uyarısı
Bakan Ahmet Arslan'dan "dış güçler" uyarısı

Bakan Ahmet Arslan'dan "dış güçler" uyarısı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bugünkü OHAL, vatandaşı koruyacak, devleti temizleyecek bir düzenlemedir" dedi. Vatandaşlara da bir uyarı da bulunan Bakan Arslan, "Dış güçlerin provokasyonlarına gelmemeliyiz" ifadesini kullandı.

A+A-

Bakan Ahmet Arslan, bugün saat 11.20'de Habertürk TV'ye konuk oldu. Arslan, 15 Temmuz darbe girişimi ve OHAL hakkında açıklamalar yaptı. "Kurumumuzdaki hainlerin temizleme işleminde, 'kurunun yanında yaş da yanar mı' düşüncesi kesinlikle olmasın" diyen Arslan, "Bu süreçte, devletin ortak aklıyla hareket edilecektir" dedi.

"Biz hainler kalkışmada bulundu diye yatırımlarımıza ara verecek değiliz" ifadesini kullanan Arslan, "Daha üç gün önce Filyos Limanı'nın 537 milyon lira bedelli yer teslimini yaptık. Kimse ekonominin lokomotifi olan bu projelerden vazgeçmemizi beklemesin. Türkiye, bu coğrafyanın olmazsa olmaz renkleriyle, 15 Temmuz'da millet olma şuurumuzu tüm dünyaya gösterdi. Çok değerli bir fotoğraf bu" diye konuştu.

Vatandaşlardan milli iradeye sahip çıkarken dış güçlerin provokasyonlarına gelmemeleri ricasında bulunan Arslan, "Onların ekmeğine yağ sürmemeliyiz" dedi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1830 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.