1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakanlıktan yeni ihale
Bakanlıktan yeni ihale

Bakanlıktan yeni ihale

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi "Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti" işi için ihaleye çıkacak.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi "Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti" işi için ihaleye çıkacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi "Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti" işi için ihaleye çıkacak. İhale, 14 Ağustos günü saat 14.00'te yapılacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İhale, 14 Ağustos 2013 günü saat 14.00'te Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda ihale komisyonu huzurunda kapalı teklif alma usulüne göre yapılacak. İstekliler, ihale dosyasını ücretsiz görebilecek. İhaleye ilişkin ihale dosyası satış bedeli KDV dahil bin TL olacak. İhaleye katılmak isteyen istekliler, dosya bedelini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü'ne yatırmalarını müteakip, aldıkları makbuz karşılığında Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Yapım Daire Başkanlığı'na müracaat ederek ihale dosyasını alabilecek. Teklif bedelinin en az yüzde 3'ü kadar geçici teminat tutarı belirlenecek. Teklifler, en erken ihale tarihinden 7 gün öncesinden başlamak üzere ihale tarih ve saatine kadar teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek.

virahaber.com

Bu haber toplam 1054 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.