1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Balık ekmek nostaljisi artık Tuzla'da
Balık ekmek nostaljisi artık Tuzla'da

Balık ekmek nostaljisi artık Tuzla'da

Tuzla Belediyesi, artan talebi karşılamak ve vatandaşlara daha hızlı hizmet sunabilmek için Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri bahçesinde balık-ekmek nostaljisini yaşatmaya başladı.

A+A-

Tuzla Belediyesi, artan talebi karşılamak ve vatandaşlara daha hızlı hizmet sunabilmek için Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri bahçesinde balık-ekmek nostaljisini yaşatmaya başladı.

Tuzla Belediyesi sosyal tesislerinin hizmet kalitesi ve lezzetlerine, balık-ekmek satışı da eklendi. Tuzla Belediyesi tarafından Eylül 2013'te hizmete açılan, Aralık 2015'te yenilenen ve kapasitesi 2 katına çıkarılan Palmiye Balık Restaurant, gerek şehir içi gerekse şehir dışından gelen misafirlerin her geçen gün artan talebine balık-ekmek satış yeri ile de karşılık vermeye başladı. Balık-ekmek satış yeri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın ev sahipliğinde Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı tanıtımın ardından faaliyete başladı. Tuzlalılar, güzel bir manzara eşliğinde balık-ekmek lezzetini de yaşamaya başladı. Tanıtımın ardından konuklara balık-ekmek, tatlı, turşu ve içecekten oluşan menü ikram edildi.

"Kar amacı asla gütmeyeceğiz"

Açılış öncesi konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Balık restoranında çok kuyruk oluyordu. Acele etmesi gereken, öğlen işine gitmesi gereken veya zaman kaybetmek istemeyen, bizim kendi kültürümüzde, geleneğimizde olan, Galata'da olan, Haliç'te olan balık ekmeği yaparsak daha hızla, zamanla yarışan vatandaşımız da bu hizmetten faydalanır. Dolayısıyla hem biz hizmet sunmuş oluruz, hem de vatandaşımız karınlarını doyurmuş olur. Buraya balık-ekmek yapalım dedik. Buranın hizmet açısından büyük bir adım olacağını düşünüyorum. Burada da yapılacak olan hizmette de inşallah arkadaşlarımız bir defa hizmet kalitesinde yine aynı tesislerimizde olduğu gibi temiz herkesin girebileceği kendi anne, babamızın yemek yemediği yerde kimsenin anne, babasına yemek yedirmeyeceğiz. Kaliteli malzeme kullanacağız. Kar amacını asla gütmeyeceğiz. Yine şirketlerimiz üzerinden değil asla direk belediyenin çalıştığı tesislerden bir tanesi olacak. İnşallah burada güzel hizmetler veririz" dedi.

Vatandaşlara balık-ekmek ikram edildi

Yeni açılan mekanda balık-ekmek yiyen Hayriye Bozkurtlar, "Burası çok güzel, hayırlı uğurlu olsun Tüm Tuzla'mıza. Ben de zaman zaman buraya geliyorum. Yoğunluktan dolayı çok dışarıda kaldığımıza zamanlar oluyor. Burası da sırada beklememek için artı bir hizmet oldu" şeklinde konuştu.

Selma Aydoğan ise, "Harika buluyorum. Zaten Tuzla Belediyesi'nin yapmış olduğu bütün her şey çok mükemmel. Buraya devamlı geliyorum. Ben 1924 yılından beri yerlisiyim, buralar bizim bildiğimiz yerlerdi, halka açıldı" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2145 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.