1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Balık Günü 3 büyük sponsor ile gerçekleşti
Balık Günü 3 büyük sponsor ile gerçekleşti

Balık Günü 3 büyük sponsor ile gerçekleşti

İTÜ DEFAMED 132. Geleneksel Balık Günü VİA Fuarcılık, Crowne Plaza İstanbul Asia ve Europort Turkey Ana Sponsorluğu’nda Gerçekleşti

A+A-

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFAMED) ve İTÜ Denizcilik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen Geleneksel Balık Günü 03 Aralık 2016 tarihinde VİA Fuarcılık, Crowne Plaza ve Europort Turkey Ana Sponsorluğu’nda gerçekleşti.

Boru-trampet takımı eşliğinde düzenlenen törenle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN ve bürokratlar ile misafirler karşılandı.

Daha sonra törenin gerçekleştirileceği spor salonuna geçildi. Törene; Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN,  Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Hızırreis Deniz ve Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemallettin Şevli, Gemi Makineler İşletme Mühendisleri Odası Başkanı Feramuz Aşkın, Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Bedri Olcay Özgürce, Denizcilik Federasyonu Başkanı Bülend Temur ve sektörün önde gelen isimleri katıldı.

132.balikgunu3.jpg

Denizcilik sektörü için yeni iş birlikleri fırsatı Europort Turkey Fuarı’nda

Europort Turkey Uluslararası Denizcilik Fuarı; armatörlük, gemi işletmeciliği, brokerlık, gemi kiralama, gemi alım-satımı, tersane işletmeciliği, yeni gemi inşa-bakım-onarımı, konteyner taşımacılığı, lojistik hizmetleri ile gemi inşa yan sanayi firmaları ve ilgili bankacılık, finans, sigortacılık ile eğitim kurumlarından ulusal ve uluslararası önemli firmalar ile öncü markaları bir araya getiriyor. Yeni işbirlikleri yaratacak olan ve uluslararası denizcilik sektörünün gelişiminden pay almak için katılımcılarına en uygun fırsatları sunan fuarda en yeni teknoloji, ürün ve hizmetler görücüye çıkacak.

Yeni uluslararası pavillionların katılımı ile sınırların genişletildiği Almanya, Avusturya, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, Japonya, Kanada, Panama, Norveç, Romanya ve Yunanistan’dan profesyonellerin de büyük ilgi gösterdiği fuar, özellikle dış bağlantılar açısından önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların en önemlilerinden biri olan Alım Heyeti Programı çalışmaları T.C. Ekonomi Bakanlığı liderliği ile yapılmaktadır ve Europort Turkey Fuarı kapsamında bu yıl Norveç, Meksika, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Rusya Federasyonu ve Türkmenistan’dan gelecek sektör profesyonelleri, özellikle Gemi İnşa Sanayi yeni iş bağlantıları açısından da destek sağlayacak. Yine küçük ve orta ölçekli işletmeler için önemli iş fırsatları da Europort Turkey fuarının hedefleri arasında yer alıyor.

132.balikgunu2.jpg

Bu haber toplam 1422 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.