1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Balnak, Rhenus ile işbirliği yaptı
Balnak, Rhenus ile işbirliği yaptı

Balnak, Rhenus ile işbirliği yaptı

Balnak, Avrupa’nın lider lojistik şirketlerinden olan Rhenus ile işbirliği anlaşması imzaladı.

A+A-

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Balnak’ın, yeni iş ortağı Rhenus oldu. Balnak ile Rhenus, 1 Şubat 2011’den itibaren yapılan anlaşma neticesinde Almanya, Hollanda ve Türkiye arasındaki direkt hatlarda birlikte çalışacak. Bu ortaklık ile Rhenus, Güney Doğu Avrupa kara taşımacılığındaki varlığını güçlendirecek. Hilden, Duisburg, Nürnberg, Kirchheim (Münih) ve Venlo kentlerinde bulunan Rhenus, Almanya ve Hollanda şubeleri ile İstanbul, İzmir ve Bursa’da bulunan Balnak Türkiye tesisleri arasında doğrudan seferler gerçekleştirilecek.

Balnak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aygüler, “Rhenus ile birlikte karşılıklı olarak bilgi birikimlerimizden yararlanmaktayız. Benzer bir işletme felsefesine sahibiz. Almanya bir merkez olarak bizim için çok önemli. Rhenus buradaki ve Hollanda’daki müşteri çevresi hakkında son derece ayrıntılı bilgilere sahip. Ayrıca, Rhenus Grubu Türkiye pazarında uzun yıllar boyunca edindiği tecrübeyle bizi ikna etti ve bu işbirliği bizi mutlu ediyor” dedi.

Rhenus Yönetim Kurulu Üyesi Ulrich Koch, “Balnak ile ortaklığımız öncelikle müşterilerimize yarar sağlayacak. Almanya ve Türkiye arasındaki nakliye sefer sayıları önemli ölçüde artacak. Aynı zamanda, daha fazla sayıda noktaya sefer gerçekleştirerek, çok daha esnek biçimde yükleme yapabileceğiz. Böylece müşterilerimize daha kısa sürede daha düşük maliyetli taşımacılık hizmetleri sunabileceğiz” diye konuştu.

Virahaber

Bu haber toplam 1061 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.