1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Baltayla vapur kaçırmaya kalktı!
Baltayla vapur kaçırmaya kalktı!

Baltayla vapur kaçırmaya kalktı!

İzmir'de Konak Karşıyaka vapuruna binen bir kişi, ceketinin altına gizlediği baltayla gemiyi İstanbul'a kaçırmaya kalktı.

A+A-

 İzmir’de bindiği vapurda ceketinden çıkardığı baltayı yolculara göstererek, "Kimse yerinden kalkmasın bu vapur İstanbul’a gidecek” diyen şüpheli, vapur içerisinde yolcu olarak bulunan polis memuru tarafından ekiplere ihbar edildi. Baltalı şüpheli, daha sonra ikna edilerek baltayı teslim etti...

İzmir'de bu sabah, Konak-Karşıyaka seferini düzenleyen vapura Karşıyaka İskelesi’nden binen bir kişi, ceketinden çıkardığı baltayı yolculara göstererek, “Kimse yerinden kalkmasın bu vapur İstanbul’a gidecek” dedi. Bu sırada telefonla konuşan şüpheli, telefonla konuştuğu kişiye de, “Bu vapuru oraya getirteceğim” dedi. Vatandaşlar olay karşısında korkuya kapılırken, vapur içerisinde yolcu olarak bulunan bir polis memuru ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine ekipler Konak İskelesi’ne geçti. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, baltayı da teslim etti. O anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Yolculuk eden vatandaşların yerlerinden kalmadığı görülürken, bazı yolcuların da büyük korkuya kapıldığı belirtildi. Şüpheli, vapurda bulunan yolculara herhangi bir zarar vermediği öğrenildi.

Vapurun Konak İskelesi'ne yanaşmasının ardından şüpheli, burada bekleyen polis ekiplerine teslim edildi. Kimliği açıklanmayan kişinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Vira Haber

Bu haber toplam 5555 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.