1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Barbaros Denizcilik'den ‘Bilişim Teknolojileri’ semineri
Barbaros Denizcilik'den ‘Bilişim Teknolojileri’ semineri

Barbaros Denizcilik'den ‘Bilişim Teknolojileri’ semineri

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi sponsorluğunda Barbaros Denizcilik Kulübü’nün düzenlediği “Lojistik ve Denizcilik Sektöründe Bilişim Teknolojileri” semineri geçtiğimiz hafta gerçekleşti.

A+A-

Seminere Deniz Ticaret Odası Koceli Şubesi Kurucu Başkanı. Av. Vedat Dousel, Kocaeli Üniversitesi Dekan Vekili Özcan Gündoğdu, Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Akademisyenleri, Sektör Temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saat 11:00’da açılışı gerçekleşen ve iki oturumdan oluşan seminerde Denizcilik Yazılımları, Otomasyonun Limanlar İçin Önemi ve Sanayi 4.0 ile Hangi Noktaya Geleceği,  Lojistik Bilgi Sistemleri, Gemi İşletmeciliğinde Digital Dönüşüm, Denizcilik Eğitiminde Simülatör Kullanımı ve Önemi konuları işlendi.

Birinci oturumda, Denizcilik Yazılımları konu başlığında İLKFER GROUP Satış ve Pazarlama Uzmanı Sn. Ufuk Işıksalve Lojistik Bilgi Sistemleri konu başlığında NETLOG Lojistik ve ÜLKER Lojistik Operasyonları Genel Müdürü. Barbaros Abasunumlarını gerçekleştirdi.

Öğleden sonra gerçekleşen ikinci oturumda, Otomasyonun Limanlar İçin Önemi ve Sanayi 4.0 ile Hangi Noktaya Geleceği adlı konu başlığında SOLON SOFTWARE Yöneticisi E. Oktay Okşak, Gemi İşletmeciliğinde Dijital Dönüşüm konusunda HİVE Bilişim ve Yazılım A.Ş Yazılım Mühendisi Sn. Dr. İsmet Özalp ve STATÜ Gemi Kiralama ve Ticaret LTD. ŞTİ. Sn. Kaptan Önder Aydın, Denizcilik Eğitiminde Simülatör Kullanımı ve Önemi konu başlığında ise Yöntem Teknoloji ve Endüstri Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketinden Emre Uzar ve Şafak Eryılmaz konuşmacı olarak yer aldılar.

Barbaros Denizcilik Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte tüm konuşmacılara sunumlarının ardından teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca oturumlar arasında tüm katılımcılara balık ekmek ikramı yapıldı.

aralik-2017-067.jpg

aralik-2017-071.jpg

aralik-2017-075.jpg

aralik-2017-079.jpg

aralik-2017-085.jpg

aralik-2017-092.jpg

aralik-2017-094.jpg

aralik-2017-099.jpg

aralik-2017-102.jpg

aralik-2017-111.jpg

afis-002.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 20074 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.