1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GİSBİR

  4. Başbakan Binali Yıldırım'dan GİSBİR'e ziyaret
Başbakan Binali Yıldırım'dan GİSBİR'e ziyaret

Başbakan Binali Yıldırım'dan GİSBİR'e ziyaret

Pazar günü Sedef Tersanesi'nde gerçekleşen gemi uğurlama töreni sonrası Başbakan ve UDH Bakanı "Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği - GİSBİR"i ziyaret etti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla GİSBİR üyelerinden Sedef Tersanesi’nde gerçekleşen gemi uğurlama töreni sonrasında Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, beraberlerindeki heyetle birlikte Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) genel merkezini ziyaret etti.

Hatrı sayılır ülkeler arasında Türkiye’nin olması

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran ve GİSBİR Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başbakan Binali Yıldırım, GİSBİR’in gelişmeleri çok yakından takip ettiğini, yeni pazar imkanları ve yeni pazarları değerlendirmek için ciddi gayretlere sahip olduğunu ifade etti. Başbakan Binali Yıldırım ayrıca, GİSBİR’in ASEF üyeliğine kabul edilmesi hakkında da konuşarak Uzakdoğu’nun önde gelen gemi inşa ülkelerinin oluşturduğu uluslararası birlik ASEF’e GİSBİR’in üye olmasıyla, gemi inşa sektöründen sözü geçen, hatrı sayılır ülkeler arasında Türkiye’nin de yer almış olduğunu ifade etti.

Başbakan'dan GİSBİR ve Yönetim Kuruluna teşekkür

Başbakan Binali Yıldırım, GİSBİR’e sektörün büyümesi, gelişmesi, küresel rekabet gücü kazanması için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür etti ve başta GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarını kutladı.

basbakan-ve-udhbndan-gisbir-ziyareti.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2793 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.