1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Bayramda gemilerde şenlik var
Bayramda gemilerde şenlik var

Bayramda gemilerde şenlik var

Bavul toplama derdi olmadan, uzun otobüs yolculukları yapmadan, her sabah dinlenmiş olarak yeni bir limana uyanıp, kahvaltınızı ettikten sonra, keyifle keşfetmeye ne dersiniz?

A+A-

Eğer isterseniz, Avrupa’nın en yeni ve en büyük gemisi olan MSC Meraviglia’nın ilk yolcularından biri olma şansını yakalayabilir, Cirque du Soleil şovları ile seyahatinizi renklendirebilirsiniz.

MSC Cruises’un 24-25 ve 26 Haziran hareketli, Ramazan Bayramı Akdeniz gemi seyahatleri kapsamında, Barcelona, Roma (Civitavecchia), Venedik, Dubrovnik, Marsilya, Cannes, Lizbon, Casablanca ve Cenova gibi popüler şehirleri keşfederken, bunların yanı sıra Akdeniz’in en popüler adaları olan Palma de Mallorca, Sardunya, Sicilya, Korsika, Ibiza, Madeira, Kanarya Adaları ve Malta’yı da keşfedebilirsiniz.

mscyolcugemisi.jpg

Hatta Yunanistan’ın popüler adaları Santorini ve Mykonos’u da Akdeniz seyahatinde, popüler kentlerle birlikte gezebilir, bir Yunan Adası gemi seyahatini Akdeniz dokunuşları ile daha renkli bir tatile de dönüştürebilirsiniz.

Dilerseniz Baltık Başkentleri veya Norveç Fiyordlarını da keşfederek, doğanın mucizelerine tanık olabilirsiniz. 5 ülkeye kadar gezebilme şansızın olduğu, 7 gecelik Ramazan Bayramı gemi seyahatleri, uçakla gidiş-dönüş bileti, Türkçe rehberlik hizmetleri ve gemide tam pansiyon konaklama dahil, 1.179 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2167 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.