1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. BELL-429 Monaco'da görücüye çıktı
BELL-429 Monaco'da görücüye çıktı

BELL-429 Monaco'da görücüye çıktı

Türkiye distribütörlüğünü Saran Havacılık’ın yaptığı Bell Helicopter, Monaco Yacht Show 2013’te en çok talep gören modeli Bell 429’u Avrupalı VIP müşterileri ile buluşturdu.

A+A-

BELL 429 HELİKOPTERLER MONACO YACTH SHOW’DA GÖZ KAMAŞTIRDI

Türkiye distribütörlüğünü Saran Havacılık’ın yaptığı Bell Helicopter, Monaco Yacht Show 2013’te en çok talep gören modeli Bell 429’u Avrupalı VIP müşterileri ile buluşturdu. Saran Holding tarafından Türkiye’de ilk olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’ne satışı gerçekleştirilen Bell 429 sınıfının en konforlu, en güçlü ve en hızlı modeli olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Bell Helicopter sınıfının en hızlı ve en konforlu helikopteri Bell 429’u Monaco Yacht Show’da müthiş bir parti ile tanıtarak etkinliğe damgasını vurdu. 429 ‘u büyük bir yat üzerine indirerek, dikkatleri üzerinde toplayan Bell 429, Monaco’da da tam not aldı. 429’lar, bakım maliyetlerinin düşük oluşu, hızı, havacılık otoriteleri tarafından yapılan sarsıntı testlerinden üstün başarıyla geçmesi ile dikkat çekiyor.

Dünyada, VIP olarak konfigüre edilen modeller arasında en fazla tercih edilen modellerden olan Bell 429, kusursuz havada kalma performansı ve ileri teknolojili kokpitiyle yatlara bile kolaylıkla iniş yapabiliyor. Geniş kabini ve istisnai hızıyla müşterilerini memnun eden model, Saran Holding’e bağlı Saran Havacılık tarafından Türkiye’de satışa sunuluyor.

Gece görev yapabilme kabiliyetine sahip

Özellikle ABD, İngiltere ve Çin başta olmak üzere pek çok ülkede adından söz ettiren Bell 429, Türkiye’ye hızlı bir giriş yapmıştı. T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Orman Bakanlığı helikopter filolarında Bell 429’u tercih eden kurumlar arasında yer alıyor. ABD’nin en büyük helikopter üreticisi ve dünyanın en çok satan helikopter firması Bell Helicopter Textron üretimli 429 ‘lar gece görev yapabilme kabiliyetine de sahip. Hassas kameralarla havadan keşif, gözetleme, hedef tespiti ve takip yapılabilen helikopterler, alınan görüntüleri de yer birimlerine aktarılabiliyor.

Monaco Yacht Show’da Bell 429 ile tüm dikkatleri üzerine çeken Bell Helicopter Textron aynı zamanda Saran Holding’e bir adet Bell 407GX satışı için anlaşma imzalandığını da duyurdu.

bell_1.jpg

bell_2.jpg

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1858 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.