1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Beykoz Lojistik MYO öğrencileri 'Proje Pazarı'na katıldı
Beykoz Lojistik MYO öğrencileri 'Proje Pazarı'na katıldı

Beykoz Lojistik MYO öğrencileri 'Proje Pazarı'na katıldı

20-21 Mayıs 2014 tarihlerinde üçüncüsü düzenlenen Proje Pazarı etkinliğinde, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğrencileri, başta Sosyal Sorumluluk dersi olmak üzere çeşitli derslerde ekipler halinde hazırlayıp hayata geçirdikleri projelerini sundu.

A+A-

20-21 Mayıs 2014 tarihlerinde üçüncüsü düzenlenen Proje Pazarı etkinliğinde, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğrencileri, başta Sosyal Sorumluluk dersi olmak üzere çeşitli derslerde ekipler halinde hazırlayıp hayata geçirdikleri projelerini sundu.

Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Kişisel Sergiler

20 Mayıs 2014 günü sosyal sorumluluk dersi kapsamında öğrenciler hazırladıkları projelerini fuaye alanında sergilediler. Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarını tanıma ve bilgi sahibi olmakla başladıkları projelerinde sorun belirleme, analiz yapma, planlama, kaynak geliştirme, uygulama aşaması, raporlama, izleme ve değerlendirmeyi uygulamalı olarak öğrenerek gruplar halinde hazırladıkları  projelerini hayata geçirdiler.

Sosyal sorumluluk dersi kapsamında projelerin sunulmasının yanı sıra Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ikinci sınıf öğrencisi Kuray Tolungüç, “Kanattan Sanata” isimli ilk kişisel fotoğraf sergisi ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri İzel Akdoğan, Murat Köse, Reyhan Çakmak ve Tuğçe Titiz’in bitirme projeleri kapsamında gerçekleştirecekleri “Selfie İstanbul” isimli ilk fotoğraf sergisi de gerçekleşti.

Türkiye İçin Lojistik Köyler

21 Mayıs 2014 günü ise sosyal sorumluluk dersi kapsamında Lojistik Programı öğrencileri de lojistik ile ilgili tüm faaliyetlerin yürütüldüğü belirli bir bölge olarak tanımlanan lojistik köyler kurarak projelerini hazırlayıp sundular.Lojistik sektörünün önde gelen firmalarının da ziyaret ettiği etkinlikte öğrenciler projelerini anlattılar.

Ayrıca 21 Mayıs günü Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun konuğu olan, New York’tan SUNY Maritime College, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü’nden öğrencileri proje pazarı etkinliğini gezerek bilgi paylaşımında bulundular. Bunun yanı sıra “BELLEK- Akran Eğitim Modeli” “Yaparak öğreniyorum” ve akran eğitimi felsefesi çerçevesinde tedarik zinciri yönetimi, depo yatırımları ve depo yönetimi ve ulaştırma sistemleri seçimi başlıklarında üç farklı lojistik uygulaması simülasyon dersini aldılar. Ayrıca sektörün önde gelen  lojistik firmalarından biri olan CEVA Logistics deposuna teknik geziye götürüldüler.

Mobil Teknolojiler ve Alternatif Enerjiler İçin Uygulanabilir Projeler…

Mobil Teknolojileri ve Enerji Tesisleri İşletmeciliği programlarında öğrenim gören öğrencilerde Proje Pazarı etkinliğinde “Yaparak Öğreniyorum” konsepti altında hayata geçirdikleri ve derslerinde geliştirdikleri inovasyonlarını sergilediler. Poster sunumlar ve inovasyonlar için teknik projeler doğrultusunda gruplar halinde çalışan öğrenciler birbirinden ilginç projelerini ziyaretçilere uygulamalı olarak göstererek anlattılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1421 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.