1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Beyşehir Gölü'nde balıkçılar avlanmaya ara verdi
Beyşehir Gölü'nde balıkçılar avlanmaya ara verdi

Beyşehir Gölü'nde balıkçılar avlanmaya ara verdi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kar yağışla birlikte hava sıcaklıklarının önemli ölçüde düşmesi üzerine balıkçılar, günü mesai yapmadan geçirdi.

A+A-

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde, kar yağışının ardından balıkçılar avlanmaya ara verdi.

Beyşehir ilçesi, yağan karın ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Kar yağışı sebebiyle Beyşehir Gölü'nde balıkçılar da avlanmaya ara verdi. Yağışla birlikte hava sıcaklıklarının önemli ölçüde düşmesi üzerine balıkçılar, günü mesai yapmadan geçirdi. Beyşehir kent merkezinde, kayıklarının bulunduğu limanlarına gelen bazı balıkçılar ise teknelerine dolan karları temizledi. Kar yağışı sonrası aç kalarak göl sahiline akın eden martılar da vatandaşların attığı bayat ekmek parçalarıyla besledi. Martılar, havaya atılan ekmekleri kapabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Çocuklar tepsi ve naylonlarla karda kayıp eğlendi

Beyşehir'de hafta sonu tatilini fırsata çeviren çocuklar da, kar yağışı sonrası soluğu sokaklarda alarak durumu eğlenceye dönüştürdü. Eğimli ve dik yokuşla yollarda kalabalık oluşturan çocuklar, tepsilerle ve altlarına serdikleri naylonlar üzerinde kaymanın keyfini yaşadı.

Öte yandan, kar yağışıyla birlikte fotoğraf tutkunları ise, göl kıyılarına gelerek en güzel kar manzarasını çekebilmek için yerini aldı.

Vira Haber

Bu haber toplam 6601 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.