1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. “BİLGİ CUP 2013” yarın başlıyor
“BİLGİ CUP 2013” yarın başlıyor

“BİLGİ CUP 2013” yarın başlıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi Türkiye’nin ilk liselerarası yelken yarışması “BİLGİ CUP 2013’ü düzenliyor. 16 lisenin yarışacağı etkinlik; 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriyor.

A+A-

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışmada her liseden 4 kişilik ekipler katılım gösterecek. Liselerini temsil etmek isteyen ekipler istedikleri zaman İstanbul Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü öğrencileri ile Delphia 24’lerle antrenman yapabilecekler hatta yeterli yelken bilgisine sahip olmayan öğrenciler D24’lerle eğitim alabililiyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin en büyük ve en etkin öğrenci kulüplerinin başında yer alan Yelken Kulübü bu yarışma ile lise öğrencilerine yelkenin ne kadar eğlenceli ve dinamik aynı zamanda koordinasyon, takım çalışması ve disiplin gerektiren bir spor olduğunu göstermeyi amaçlıyor.
“BİLGİ Cup 2013” yarışmasında birinci gelen takımın dört üyesi %25 oranında spor bursu kazanacak. Dereceye giren diğer takımlar ise BİLGİ CUP 2013 kupasını alacak.

Vira Yatçılık / Delphia Yachts SAILING ACADEMY’nin destek verdiği yarışma 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü “Golden Hom Boat Fest” etkinliğinde gerçekleştiriyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi

1996 yılında Türkiye’de üniversite yaşamına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan ve kurulduğu günden bu yana öğrencilerine uluslararası gelişim fırsatları sunmaya devam eden İstanbul Bilgi Üniversitesi, Laureate International Universities ağının Türkiye’deki tek üyesidir. Yaklaşık 800 kişilik bir öğretim kadrosuna sahip olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 11.000’in üzerinde öğrencisi ve 15 bine yakın mezunu bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Fen-Edebiyat, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Mimarlık ve Mühendislik fakültelerinin yanı sıra yüksekokulları, meslek yüksekokulları ve enstitüleri çatısı altında 85 ön lisans, lisans ve doktora programı sunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin İstanbul’un merkezinde, Santral, Dolapdere ve Kuştepe olmak üzere üç kampüsü bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.bilgi.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

yelken_3.jpg

yelken_2.jpg

yelken_1.jpg

virahaber.com
 

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.