1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Bilka Denizcilik
Bilka Denizcilik

Bilka Denizcilik

Bilka Denizcilik ve Garanti Denizcilik kendi gemilerini inşa etme, işletme ve kiralama amacı ile kurulmuş olan Bilka Denizcilik'in sitesinden alınmış ayrıntılı bilgiler Vira Haber'de.

A+A-

İşte Bilka Denizcilik'in (Bilka Shipping) internet sitesinde yer alan hakkımızda bölümü ve iletişim bilgileri;

Bilka Denizcilik Sanayi Ticaret A.Ş.

Garanti Denizcilik profesyonel kadrosu ile şu an kendisine ait toplam 52.000 DWT’lik 4 adet kimyasal tankerin dünya çapında tüm limanlarda işletmesini yapmaktadır. Tankerler dünyanın lider kimyasal madde üreticilerinin gerekli onaylarını almış durumda olup taşımalarını yapmaktadır.

Bilka Denizcilik ve Garanti Denizcilik kendi gemilerini inşa etme, işletme ve kiralama amacı ile kurulmuş olup 1996 yılından beri denizcilik sektöründe faaliyet göstermektedir.

Bilka Denizclilik ve Garanti Denizcilik, 2012 Ocak ayından itibaren ortaklarından ayrılmış olup, Kurucumuz ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu başkanlığında hİçbir şahsi ve kurumsal ortaklık olmadan yoluna devam etmektedir.

Garanti Denizcilik profesyonel kadrosu ile şu an kendisine ait toplam 52.000 DWT’lik 4 adet kimyasal tankerin dünya çapında tüm limanlarda işletmesini yapmaktadır.Tankerler dünyanın lider kimyasal madde üreticilerinin gerekli onaylarını almış durumda olup taşımalarını yapmaktadır.

Bilka Denizcilik ve Garanti Denizcilik daha önceki yıllarda da toplam 46.000 DWT’lik 5 adet tanker inşa edip dünya denizcilik marketine ihracatını yapmıştır.

ISO 9001:2000 kalite, 14001:2004 çevre belgeleri ile ABS DOC sertifikası ile kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

GARANTİ DENİZCİLİK

Garanti Denizcilik, CBK YACHTS markası altında modern süper yatlar inşa edip dünya sektörüne ihracını sağlamaktadır. Garanti Denizcilik, CBK Rent a Car markası altında araç & filo kiralama faaliyeti göstermektedir. Garanti Denizcilik, BİLPET markası altında petrol ürünleri ve akaryakıt depolama, dağıtım ve franchise faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Adres: Sahrayicedid mah, Halk Sokak, Sıddıklar İş Merkezi, No: 52/6, 
Posta Kutusu: 34734, Kadıköy, Istanbul / Turkey

Telefon & Email

Telefon: +90 216 363 23 54
E-mail: [email protected]
Personel Başvuruları İçin: [email protected]

Bu haber toplam 14126 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.