1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Birinci Sınıf Otellerde İndirimli Fiyatlar
Birinci Sınıf Otellerde İndirimli Fiyatlar

Birinci Sınıf Otellerde İndirimli Fiyatlar

Bazı oteller sizlere aradığınız her türlü imkanı sunarken bazıları ise yeter kadar sizleri memnun edememektedir.

A+A-

Ancak burada sizlere sunacak olduğumuz 2 otel önerisi işte bu memnuniyet seviyesini aşan ve sizlere en iyi şekilde hizmet sağlayabilecek kapasite deki oteller olacaktır. luxury-discounts müşterine özel olarak ayrılan bu rezervasyonları indirimli bir şekilde alabilecek ve sizlerde eşsiz doğasıyla, eşsiz ve kaliteli hizmetiyle ayrıcalıklı olduğunuzu fark edebileceksiniz. Bu zamana kadar yaptığınız tüm konaklamaları bir kenara bırakın ve şimdi sizlere sunacağımız 2 oteli incelemeye başlayın. İşte oteller ve sağlanılan imkanlar:

SPA Hotel Aspa Villa

Bulgaristan’da yer alan Pirin dağındaki dünyanın en sıcak kaplıca suyuna sahip olan bir oteldir. Huzur ve keyif arayan kişilerin genellikle gitmeyi tercih ettiği bu oteller sizlere kendinizi ayrıcalıklı hissettirecek ve konaklamanızın ilk dakikasından itibaren zihin ve vücut yorgunluğunuzu atmaya başlayabileceksiniz. Civarında 70’den fazla kaplıca merkezinin yer aldığı Banya köyünde yer alan, SPA Hotel Aspa Villa açık havuzunun ücretsiz yararlanılması, sauna imkanının olması, spa küveti ve buhar banyosu gibi ek seçenekleri ile her zaman dikkat çekmiştir. Tüm otel genelinde her zaman erişim sağlayabileceğiniz ücretsiz Wi-fi imkanı da bulunmaktadır. Her odada yer alan kablolu tv ve cd çalar, duş alabilmek için ihtiyaç duyulan tüm banyo malzemeleri de otelin ayrıcalıklaır arasındadır. Bazı odalarında ise balkon ve klima gibi ekstra seçeneklerinde yer aldığını belrtmekte fayda var.

Spa merkezini otelde konakladığınız süre zarfında kullanmak ücretsizdir. Bir çok otel bu konuda ekstra ücret talep ederken SPA Hotel Aspa Villa otelin sizlerden bunu talep etmemesi de yine bir ayrıcalık olarak değerlendirilmektedir.

Marinela Hotel

Soyfa’ya tatile gitmeyi ya da burada kısa süreli de olsa konaklama yapmayı tercih ediyorsanız o zaman bu alanda yer alan birinci sınıf otel ünvanını taşıyan Marinela Hotel’e sizleri de davet ediyoruz. Havaalanına 20 dakika mesafede yer alan otelin kapalı yüzme havuzu müşteriler tarafından en çok beğeniilen özelliktir. 6 restoran ve 4 barın olması da yine ayrıcalıklı imkanlar arasında yer almaktadır. Japon bahçesi ve iş toplantılarını yapabilmek için gerekli imkanlar ise Marinela Hotel’de sizlere sunulmaktadır. Otelin sağladığı imkanlar arasında bireysel kontrollü klima, düz ekran tv, wi-fi, video müzik imkanı ile birlikte dış dünya ile her zaman iç içe kalabilmektesiniz.

Sunulan bu iki otel arasından da tercih yapabileceğiniz gibi dilerseniz de https://www.luxury-discounts.com/tr adresine girerek sizlere özel sağlanan ekstra indirimli fiyatları görebilir, bu fiyatlar üzerinden rezervasyonlarınızı tamamlayabilirsiniz. Ayrıcalıklı ve bir o kadar keyifli bir tatil geçirmek isteyen kişilerin tercihi olan Luxury Discounts ile sizlerde konforun tadını çıkartın.

Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.