1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Boatshow'un en pahalısı Ağaoğlu'nun
Boatshow'un en pahalısı Ağaoğlu'nun

Boatshow'un en pahalısı Ağaoğlu'nun

1 milyarlık 380 teknenin görücüye çıktığı İstanbul Boatshow’a ünlüler akın etti. Ersun Yanal, Volkan Demirel, Yalçın Sabancı ve Adnan Polat gibi isimleri ağırlayan fuarın en pahalısı ‘Kıvırcık’ı Ali Ağaoğlu satın aldı.

A+A-

Uluslararası İstanbul Boatshow, değeri 1 milyar TL’yi bulan 380 tekne ile kapılarını açtı. Adeta ünlüler geçidine sahne olan açılışta, birçok satın alma veya satış bağlantıları yapıldı. İstanbul Boatshow’un ilk 3 günü fiyatı bir milyon ile 3 milyon Euro arasında değişen 4 mega yat satışı gerçekleşirken, fiyatları 99 bin Euro ile 250 bin Euro arasında değişen ekonomik fiyatlı 17 tekne satıldı. Fuarda; Ali Ağaoğlu, Yalçın Sabancı, Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Adnan Polat ve Ersun Yenal gibi isimler dikkat çekti.


‘Kıvırcık’ Ağa’nın oldu


Boatshow’un en pahalı Türk yapımı teknesi olan ‘Kıvırcık’ için işadamı Ali Ağaoğlu’nun el sıkıştığı öğrenildi. 8 milyon Euro’luk ‘Kıvırcık’ 38 metre uzunluğa sahip. 8 kamarası bulunan süper lüks tekne tamamıyla Türk yapımı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yenal’ın da 4.5 milyon Euro’luk ‘Merilyn’ isimli tekne ile ilgilendiği söylenenler arasında. Yenal’ın ayrıca 3.8 milyon Euro’luk Princess isimli tekneye de büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in ise daha uygun fiyatlı tekneler ile ilgilendiği ve 380 bin Euro’luk Lotus markalı bir tekne ile pazarlık ettiği söylenildi. Ayrıca Adnan Polat’ın ve Yalçın Sabancı’nın milyon Euro’luk oyuncaklara baktıkları ve fuarda alım yapmak istedikleri belirtildi. 28 milyon TL’lik fiyatıyla fuarın en pahalı teknesi olan Curvelle’ye ise biri ABD’li, diğeri ise Türk olan üç işadamı talip oldu.

 

Star

Bu haber toplam 1165 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.