1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Boot Düsseldorf Fuarı'na geri sayım başladı
Boot Düsseldorf Fuarı'na geri sayım başladı

Boot Düsseldorf Fuarı'na geri sayım başladı

Dünyanın en büyük su sporları fuarı boot Düsseldorf, 19 - 27 Ocak 2019 tarihleri kutlayacağı 50. yıldönümünde 68 ülkeden 1.900 katılımcısı ve zengin ürün portföyüyle yine önümüzdeki sezonun tüm yeniliklerini gözler önüne serecek.

A+A-

Boot Düsseldorf Fuarı'nda herkes balık tutmadan kürek çekmeye, yelken yapmadan, dalmaya ve wakeboard ile skimboard’a kadar kendi ilgi alanına yönelik her şeyi bir arada bulacak. Su sporları dünyasının tamamını burada yaşarken unutulmaz saatler geçireceksiniz. 

boot 2019’da lüks yatları, her boydaki yelkenli ve deniz motorunu keşfedebilir, sualtı dünyasına ve sualtı fotoğrafçılığına da bir göz atabilirsiniz. Tekne ve yat sporları, her türlü denizcilik donanımı, sörf ve dalgıçlık ile deniz turizmi ve charter konularının bir numarası boot 2019’a dünyanın her köşesinden yaklaşık 250.000 ziyaretçi katılımı bekleniliyor.

110.000 kişinin kayıtlı bulunduğu boot.club’a üye olarak online shop’tan indirimli bilet satın alma hakkı elde ederken 12. salonda bulunan boot.club Lounge’da ücretsiz internetten ve daha bir çok özel fırsattan yararlanabilirsiniz.

Fuar biletlerini www.boot.de internet sitesinden fuar öncesinde indirimli fiyatlarıyla temin edebilirsiniz. Günlük bilet 19,-- € (boot.club üyeleri için: 16,-- €), iki günlük bilet 27,-- € olarak satışa sunuluyor. Fuar biletleri ile otobüsler ve tramvaylarla fuar alanına ücretsiz ulaşım sağlanıyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 11801 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.